GE Intelligent Platforms: Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™


ghidelectric.ro
Sambata, 30 Septembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

GE Intelligent Platforms: Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™


Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™, o solutie software client/server bazata pe vizualizare si control.Permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate.Ofera informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare

echipamente electrice si automatizari

Proficy® HMI/SCADA – CIMPLICITY™ permite operatorilor si echipei de management sa ia decizii mai bine informate datorita tehnologiei de vizualizare in timp real (cimview & web) si a motorului sau robust de automatizare. Intreaga echipa poate gestiona sectoare ale fabricii, ale intregii companii sau la nivel global – din orice locatie! CIMPLICITY HMI ofera si un inregistrator Digital Graphic Replay (DGR) 2.0  care permite echipei sa efectueze o analieza si sa evalueze grafic evenimentele istorice. CIMPLICITY HMI ofera plusvaloare, concentrandu-se pe usurinta in exploatare in cadrul productiei de bunuri si industriei de proces.
CIMPLICITY HMI este o solutie client/server bazata pe vizualizare si control, care permite monitorizarea operatiunilor si efectuarea unei supravegheri automatizate, oferind informatii valide aplicatiilor analitice de la nivelurile superioare. Datorita noilor performante ale CIMPLICITY HMI ver.8.1, care includ un motor graphic robust, manipulare dinamica a timpului si optiunea inregistratorului graphic digital DGR 2.1, operatorii si inginerii de productie detin mijloacele si siguranta unui control si monitorizari al fiecarui aspect al productiei, al echipamentelor si al resurselor. Rezulta un timp scurt de reactie, costuri de productie reduse si in final, productivitate si profitabilitate crescute.

 
De ce CIMPLICITY?
•    Este o solutie testata si scalabila in orice mediu
•    Functia ad-on Digital Graphical Replay (Reluare Grafica Digitala) ofera abilitatea de revedea evenimentele istorice pentru depanare rapida
•    Gama larga de optiuni inclusiv SPC (controlul bazat pe statistici al procesului)
•    O lunga istorie in oferirea de instrumente de conversie a aplicatiilor vechi la ultima versiune
•    Suport pentru sute de servere in arhitectura SCADA
•    Capabilitati de executie a task-urilor in modul Foreground si Background
•    Ofera mare varietate de drivere native
•    Integrarea Proficy Tracker
•    Integrarea Historian
•    Web Viewer care nu necesita configurare

 CIMPLICITY ofera:
•    Interfata externa pentru CIMEdit si CIMView
•    Capacitatea de extindere usoara a sistemului
•    Acces la API (Application Programming Interface) pentru programarea unor comportamente dorite, diferite de standard
•    Integrare cu ERP si alte sisteme externe
•    Limbaj de scripting foarte puternic, stil Visual Basic
•    Abilitatea de a utiliza infrastructura IT existenta
•    Abilitatea de a mapa utilizatorii unui domeniu la roluri si resurse CIMPLICITY
•    Nevoie redusa de administrare datorita unor caracteristici inovative
•    Drivere native si conectivitate OPC cu echipamentele
 

Proficy HMI/SCADA-CIMPLICITY ver.8.1  - Functionalitatea avansata a Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.1
ofera costuri reduse de productie, respectarea reglementarilor in vigoare si o dezvoltare mai rapida a aplicatiilor

Functionalitatea performanta a Proficy HMI/SCADA CIMPLICITY 8.1 ofera costuri reduse, respectarea reglementarilor in vigoare si o dezvoltare mai rapida.
Optimizarea productiei cu ajutorul celei mai noi versiuni a Proficy HMI/SCADA – CIMPLICITY.
CIMPLICITY ofera acum optiuni noi si functii standard precum suport pentru sistemul de operare Windows 7, functionalitate New Class, Change Approval, e-Signature, Alarm Variable Association, si altele. Toate aceste  noi caracteristicile performante vor conduce la crestera productiei si reducerea costurilor de productie, avand ca rezultat avantajul competitiv atat de necesar.

Caracteristici cheie ale Cimplicity 8.1

• Aprobarea modificarilor / Semnatura electronica - Respectarea reglementarilor in vigoare si evitarea sanctiunilor prin conformarea la bunele practici de fabricatie, utilizand noua functie de aprobare a modificarilor. Aceasta functie ofera o cale de auditare si de aprobare inaintea operarii, permitand comentarii si semnatura multipla.
• Asocierea variabilelor de alarmare - CIMPLICITY 8.1 aduce o noua abilitate prin posibilitatea de a inregistra pana la 6 variabile suplimentare, atunci cand apare o alarma sau o schimbare de stare. Aceasta informatie poate fi vizualizata in tabelul Alarms&Events (A&E) precum si in istoricul de alarme, permitand analiza imediata in vederea luarii unei decizii rapide de catre operator.
• Clase de obiecte mai flexibile – versiunea 8.1 introduce accesorii ce permit clase de obiecte mai flexibile care maresc viteza de dezvoltare a aplicatiilor si diminueaza costurile totale de mentenanta ale sistemelor de mare anvergura. Imbunatatirile aduse claselor de obiecte includ:
- Structuri de date - pot fi configurate cu ajutorul atributelor claselor folosind expresii
- Elementele de date (variabile) - pot fi optionale in exemplele de obiecte
- Instrumentul Post Object Create, scriere, pentru a realiza o configurare performanta a obiectelor pe masura ce acestea sunt create
-Numirea tag-urilor Texible Historian pentru a facilita integrarea in sistem, folosind colectori Historian de generatie mai veche.
• Suport pentru sisteme de operare noi - Microsoft Windows 7 & SQL Server 2008 & Proficy Historian 3.5. Suport existent pentru Microsoft® Vista SP1, SQL 2005, Windows XP, Windows Server 2008 (32bit) si Windows Server 2003.
• Intarzierea alarmelor - Intarzierea alarmelor pentru puncte analogice poate fi configurata pe limita alarmei.
• Redare grafica digitala - DGR 2.1 se poate configura cu viteze de pana la 100x iar atributele punctelor sunt acum disponibile pentru analiza si in modul redare.
• Obiecte grafice reinnoite - Noi stiluri de butoane, care pot fi potrivite cu accesoriile grafice & stilurile de butoane standard ale sistemului de operare, cum ar fi dreptunghiuri rotunjite, stiluri noi de umbrire, efecte de umbre coborate sau stralucire.
• GIF-uri animate - Suport pentru imagini .gif animate, cu viteza de redare variabila, controlate de expresii matematice.
• Navigare in ecrane - Suport inclus pentru miscarea stanga-dreapta, folosind butonul rotita de pe mouse.


Tehnologii SCADA GE Intelligent Platforms | Aplicatii tipice | Energie hidro
 
Pentru a imbunatati raspunsul la cererile de interventie in sistemul energetic national, pentru a optimiza procesul de mentenanta si pentru a produce energie de mai buna calitate, Centrala Hidroelectrica Raul Alb (Fenes Caras Severin), avand in dotare doua grupuri de 20 MW, a fost echipata cu un sistem de automatizare si monitorizare tehnologica si energetica bazat pe echipamente de automatizare GE Intelligent Platforms (GE Fanuc) PACSystems® RX3i, QuckPanel Control CE si VersaMax™ I/O. Sistemul SCADA al amenajarii hidroenergetice are ca motor solutia software Proficy® SCADA/HMI – CIMPLICITY™.


Despre General Equipment Automation

General Equipment Automation (www.geautomation.ro) este distribuitorul autorizat pentru Romania al GE Intelligent Platforms, oferind o gama larga de automate programabile, inclusiv pentru actionari, module de intrare/iesire, panouri operator si software pentru managementul inteligent al productiei precum Proficy HMI/SCADA Cimplicity/iFix, baza de date Historian, serverul web Real-Time Information Portal, etc.
GE Intelligent Platforms (www.ge-ip.com) este o companie experimentata in tehnologia de inalta performanta si un furnizor global de software, hardware, servicii, si expertiza in automatizari si procesarea computerizata integrata. GE Intelligent Platforms ofera o baza unica de tehnologii agile si fiabile, oferind clientilor un avantaj durabil in industriile pe care le deservesc, incluzand domenii ca energetica, apa, bunurile de consum impachetate, guvernamental si de aparare, si telecomunicatii. GE Intelligent Platforms are sediul central in Charlottesville, VA si este parte a GE Enterprise Solutions. Productia de hardware si software GE Intelligent Platforms se realizeaza in Statele Unite cu respectarea stricta a normelor de calitate ISO 9001 si Six Sigma.
Pe langa produsele GE Intelligent Platforms oferite, General Equipment Automation va sta la dispozitie cu servicii profesionale de garantie si post garantie, consultanta si training specializat.

Contact
General Equipment Automation SRL
Tel/Fax: +40 0256 274 545
Email: gea@geautomation.ro
www.geautomation.ro
Coriolan Brediceanu 8/601
300011 Timisoara Romania

 
11/10/2010 - Acest articol a fost citit de 5044 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "General Equipment Automation"
Stirile urmatoare
GE - contracte pentru 258 de turbine eoliene in...
Nemtii mizeaza pe tehnologia avansata cu ciclu...
GE Intelligent Platforms: Familia de sisteme...
GE Intelligent Platforms: Proficy Process...
GE Intelligent Platforms: Proficy Machine...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric