Succes nemaipomenit al energiilor regenerabila la RENEXPO« South-East Europe


ghidelectric.ro
Marti, 5 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Succes nemaipomenit al energiilor regenerabila la RENEXPO« South-East Europe


La Sala Palatului din Bucuresti a avut loc intre 24 - 26.11.2010, cel mai mare targ de energii regenerabile si eficienta energetica din constructii si renovari, RENEXPO« South-East Europe.

reeco

Evenimentul a prezentat cat de simplu si ecologic poate deveni in viitor aprovizionarea cu energie si a creeat in acelasi timp cel mai mare punct de intalnire din acest domeniu din Romania, scrie Tehnicainstalatiilor. 

Cei peste 3000 de vizitatori de specialitate demonstreaza interesul nemaipomenit fata de enegiile regenerabile in Romania. 71 de expozanti din 11 tari europene s-au bucurat de trei zile pline de succes si contacte noi care vor duce atat la dezvoltari de piata la nivel national cat si la afaceri fructuoase.

Dorim sa le multumim tuturor partnerilor, sponsorilor, expozantilor precum si domnului Ministru Borbely Laszlo ca ne-au onorat cu prezenta si au contribuit la reusita acestui eveniment! declara multumita Avena Gall-Tamas, manager REECO RO Expozitii S.R.L., cu privire la targul RENEXPO® South-East Europe 2010. Printre tematicile evenimentului s-au regasit energia eoliana, bioenergia, biogazul, eficienta energetica, hidroenergia, energia geotermala, energia solara, si casa pasiva.

Peste 20 de companii din domeniul energiei eoliene si-au expus produsele si serviciile in Parcul Eolian, un loc special amenajat expozantilor din acest sector. Cele mai mari companii precum: ENERCON, GAMESA, Global Wind Power, Global Wind Power, PNE Wind Romania SRL, Wind Power Energy, Wind Turbine Service Romania, WKA Montage GmbH, Energobit au participat la targ.

Targul a fost deschis de Cristian APOSTOL, Secretar de Stat - Paduri, Ministerul Mediului si Podurilor, impreuna cu Daniela GIURCA, Director General, Directia Generala pentru politici agricole, Ministerul Agriculturii si dezvoltarii regionale din Romania, Johann Georg Röhm, Director General al Grupului REECO si Avena Gall-Tamas, managerul proiectului. Cele cinci conferinte si workshop-ul care au avut loc in paralel cu targul, au atras peste 550 de participanti din intreaga tara cat si din Belgia, Germania, Austria, Italia, Ungaria, Spania si Anglia.
A III-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania a creeat cel mai mare punct de intalnire din acest domeniu, unde pe langa persoanele cheie din Romania: Laszlo BORBELY - Ministrul Mediului si Padurilor, Alexandru SANDULESCU - Directorul de Politici Energetice Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si multi altii, au participat si firme cu notorietate internationala precum Gamesa, Nordex, Vestas, Alstom si Siemens, scrie Tehnicainstalatiilor.

De asemenea in cadrul celei de A II-a Conferinte Internationale – Energia Solara in Romania, ESTIF - Federatia Europeana a Industriei Solar Termale a organizat un workshop QAiST, un proiect care are ca scop asigurarea calitatii pentru tehnologia solara de incalzire si racire. Evenimentul a incercat pe langa informarea specialistilor si educarea publicului larg prin promovarea jucariilor solare si universitatilor care se ocupa cu cercetare in domeniul energiilor regenerabile.

Pentru a da continuitate acestui eveniment, grupul REECO va organiza in primavara anului viitor cea de a treia editie ENREG ENERGIA REGENERABILA®, 7-9.04.2011 ce va avea loc la Arad, urmand ca in noiembrie 2011 sa revina cu cea de a patra editie RENEXPO® South-East Europe.

Sursa: Tehnicainstalatiilor

Comenteaza aici

 
27/12/2010 - Acest articol a fost citit de 5493 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Unda verde celui mai mare parc fotovoltaic din...
Putem folosi energia gratis?
GE a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze...
Cum ajuta parcurile eoliene si alte afaceri sa...
Cum va bate vantul in urmatorii 10 ani
Stirile urmatoare
GE Energy: In 2015 energia regenerabila din...
Vestas intra oficial pe piata de turbine...
Electrica va cumpara in toamna tubinele pentru...
Centrala fotovoltaica de 30 de milioane de euro
Romania poate atrage 10 mld. Ç in energie verde
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric