Complexul Lakeview: economii de 30% la energie


ghidelectric.ro
Luni, 22 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Complexul Lakeview: economii de 30% la energie


Chiriasii complexului Lakeview sunt printre primii romani care se aliniaza la un standard superior de confort si siguranta, bucurandu-se de o cladire

casa_ecologica

In plus, monitorizarea individuala a consumurilor de energie le va reduce facturile si le va eficientiza costurile de intretinere, scrie Casamea.ro.
 
Complexul Lakeview este primul ansamblu de cladiri care a obtinut recunoasterea de cladire ecologica, cu acte in regula -respectiv certificatul BREEAM (BRE Environmental Assessment Method, un sistem de evaluare a cladirilor din punct de vedere ecologic la nivel mondial). In total, in lume, au fost certificate circa 110.000 de cladiri.
 
In total, complexul Lakeview are o suprafata construita desfasurata de 26.000 mp suprateran si 19.000 mp subteran si se incadreaza in categoria de clasa energetica A.

Pentru a atinge aceasta performanta, compania Schneider Electric Romania i-a furnizat investitorului toate echipamentele si instalatiile necesare, in valoare totala de un milion de euro, potrivit Casamea.ro.
 
"Procesul de management al cladirii impreuna cu cel de alimentare cu energie electrica sunt esentiale atunci cand avem de-a face cu o cladire de birouri. Solutiile furnizate pentru Lakeview reprezinta modul in care Schneider Electric Romania a raspuns provocarii de a crea o cladire ecologica inteligenta si eficienta din punct de vedere energetic" a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.

Sursa: Casamea.ro

Comenteaza aici

 
06/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2251 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 21 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Casa verde 2011
Romania poate atrage 10 mld. Ç in energie verde
Centrala fotovoltaica de 30 de milioane de euro
Electrica va cumpara in toamna tubinele pentru...
Vestas intra oficial pe piata de turbine...
Stirile urmatoare
Legea privind stimularea energiei regenerabile...
Bucurestiul o capitala verde
Romania printre principalii actori in energie...
Prima statie publica de reincarcare pentru...
RoEnergy Bucuresti 2011
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric