Schneider Electric a primit premiul „Cel mai bun endorser” in cadrul Data Centers Europe 2011


ghidelectric.ro
Vineri, 19 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric a primit premiul „Cel mai bun endorser” in cadrul Data Centers Europe 2011


Angajamentul luat de Schneider Electric cu privire la utilizarea eficienta a energiei in centrele de date a fost bine intampinat de “Codul de conduita” al Comisiei europene.

Schneider_Electric

Schenider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a fost premiat in cadrul Conferintei Data Centers Europe 2011, la categoria “Cel mai bun endorser 2011” al Codului de Conduita*. Acest premiu a fost acordat de Paolo Bertoldi, presedintele Codului de Conduita, in semn de recunostinta fata de angajamentul companiei de a optimiza performantele in utilizarea energiei in centrele de date.

Schneider Electric a fost selectat pentru acest premiu dintre cele 120 de companii europene participante la concurs. Compania a fost aleasa datorita competentelor sale, sprijinului acordat si angajamentului luat fata de industria centrelor de date, precum si datorita programului de economisire a energiei. Schneider Electric a semnat Codul de Conduita in aprilie 2011 si s-a alaturat furnizorilor principali de solutii pentru eficientizarea folosirii energiei. In acest sens, Schneider Electric s-a angajat:
• Sa promoveze cele mai bune practici ale centrelor de date in cadrul clientilor-companii.
• Sa adopte o abordare prietenoasa fata de mediul inconjurator.

“Suntem incantati ca angajamentul nostru de a promova o abordare eco in centrele de date a fost recunoscut astazi. De peste 10 ani Schneider Electric dezvolta solutii de optimizare a consumului de energie cu scopul de a oferi o energie electrica mai sigura, de incredere si prin care sa protejam mediul inconjurator”, a spus Paul-François Cattier, Global Vice-President Data Center Solutions la Schneider Electric.

Premiul “Cel mai bun endorser” este rezultatul unei politici dezvoltate in urma cu multi ani de Aaron Davis, Chief Marketing Officer al companiei, care a vizat castigarea recunoasterii excelentei Schneider Electric. Ca un adevarat vizionar, Paul-François Cattier, Global Vice-President Data Center Solutions, anticipeaza solutiile ce vor fi necesare in viitor pentru a raspunde schimbarilor din domeniul IT din prezent.

"Intotdeauna a reprezentat o prioritate pentru noi sa ne asiguram ca centrele de date functioneaza cat mai eficient. Astazi, densitatea serverului, virtualizarea si cloud computingul sunt oportunitati fantastice cand vorbim despre utilizarea eficienta a energiei. Dar cloud computingul necesita si ca centrele de date sa fie proiectate pentru a livra densitate reala, mai multa flexibilitate si automatizare.”, spune Paul-François Cattier. “Schneider Electric ofera solutii complet integrate care optimizeaza consumul de energie si capacitatea de racire din centrele de date. Tehnologia avanseaza rapid, la fel si cerintele consumatorilor. De aceea solutiile noastre pot fi folosite atat pentru a actualiza si a extinde implementarea, cat si pentru a creste densitatea sistemelor IT, fara a supradimensiona centrele de date.”

* Eliberat in 2009 de Centrul de Cercetare al Comisiei Europene, “Codul European de Conduita” este primul ghid destinat utilizarii eficiente a energiei in centrele de date. Scopul sau este de a reduce impactul economic si de mediu a consumului in crestere de energie in camerele IT. De asemenea, codul seteaza principiile generale care pot fi aplicate si descrie actiuni specifice ce pot fi desfasurate de toti jucatorii pentru folosirea optimizata a energiei fara a altera siguranta sau continuitatea serviciilor oferite de centrele de date.

Sursa: Schneider Electric

Comenteaza aici

 
20/07/2011 - Acest articol a fost citit de 5604 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 31 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Stirile urmatoare
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
Tornado Technology devine distribuitor oficial...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric