Targul Tehnic International Bucuresti – TIB


ghidelectric.ro
, 3 Decembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

Targul Tehnic International Bucuresti – TIB


Cea de-a 37 – a editie a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB, cea mai cunoscuta dintre manifestarile expozitionale organizate de SC ROMEXPO SA, se va desfasura, anul acesta, in perioada 5 – 8 octombrie.

tib_2011

Cea de-a 37 – a editie a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB, cea mai cunoscuta dintre manifestarile expozitionale organizate de SC ROMEXPO SA, se va desfasura, anul acesta, in perioada 5 – 8 octombrie si va fi, asa cum ne-am obisnuit deja, un cadru perfect pentru facilitarea contactului nemijlocit intre o oferta bogata de produse si servicii din domeniul tehnic si numerosii vizitatori specialisti.


Si de aceasta data, TIB isi propune sa aduca in atentia specialistilor noutatile tehnologice de ultima ora, sa prezinte corect si concret realizarile industriei de profil si, nu in ultimul rand, sa contribuie la amplificarea dialogului comercial.
 
Editia din acest an a Targului Tehnic International Bucuresti, organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, se bucura de participarea a peste 300 firme din 17 tari, ce expun pe o suprafata de peste 16.000 mp. Beneficiind de o puternica prezenta internationala, targul gazduieste expozanti veniti din Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia si Ungaria.
 
Targul se va desfasura in pavilioanele A, C2, C4, C5, ale Centrului Expozitional ROMEXPO.
 
Si in acest an, tematica TIB include domenii de mare interes pentru industria romaneasca, cele mai importante dintre ele fiind urmatoarele:
 Inginerie Mecanica, Masini Unelte si Scule Roboti Industriali Pompe, Compresoare si Echipamente Hidraulice Metalurgie si Sudura Inginerie Electrica, Electronica si AutomatizariAparatura de Masura, Control si TestareIT si Software Industrial Comunicatii Masini si Utilaje pentru Producerea si Prelucrarea Maselor Plastice Inginerie Auto,Transport si Depozitare.
 
TIB 2011 gazduieste, de asemenea, un bogat program de conferinte si seminarii, workshop-uri si mese rotunde, evenimente ce se constituie intr-o platforma de informare si dezbatere a celor mai noi tehnologii, servicii si echipamente din industrie. Dintre cele mai importante astfel de manifestari conexe amintim : « Forumul Anual al Electricienilor – editia 2011 » si Concursul National « Electricianul Anului 2011 » sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor (AREL), Conferinta Nationala « Produsele Chimice si Materialele de Constructii » sustinuta de Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania (APMCR) si, nu in ultimul rand, sesiunile de dezbateri pe teme de mare actualitate si interes ce se vor desfasura, in fiecare zi, la standul Universitatii Politehnica Bucuresti.
 
Anexam programul complet de manifestari conexela TIB2011.
 
In aceeasi perioada cu TIB se desfasoara si INVENTIKA – Salon International de Inventii, Cercetare Stiintifica si Tehnologii Noi, organizat impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, manifestare menita sa sprijine promovarea cercetarii si inventiilor romanesti intarasi strainatate.
 
Programul de vizitare al acestor expozitii este urmatorul :
 In perioada 5 – 7 octombrie 2011: intre orele 10.00 – 18.00                                     In data de 8 octombrie 2011: intre orele 10.00 – 16.00
Pretul unui bilet de intrare este 5 RON

Sursa: Comunicatedepresa.ro

 
04/10/2011 - Acest articol a fost citit de 9922 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Interne"
Stirile anterioare
Seminar de masurari si procesare de semnal
Emerson da in judecata Primaria Cluj pentru...
CEE Energy Forum 2011
Trei companii chinezesti intentioneaza sa faca...
Producatorul de energie termica, Uzina...
Stirile urmatoare
Forumul International de Energie
Electrica SA Bucuresti va disparea de pe piata...
REACT- Sistem integrat pentru monitorizare...
Schrack Technik Romania trece de pragul de 6...
Ghidelectric.ro se pregateste de relansare
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric