NI lanseaza cel mai rapid controller embedded PXI din industrie cu procesor Intel® Core™ i7 de generatia a treia


ghidelectric.ro
Marti, 3 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

NI lanseaza cel mai rapid controller embedded PXI din industrie cu procesor Intel® Core™ i7 de generatia a treia


National Instruments a lansat astazi controller-ul NI PXIe-8135, ce are ca si procesor - quad-core Intel Core i7 de generatia a treia si cu conectivitate USB 3.0, fiind astfel cel mai rapid controller embedded in factor de forma PXI din industrie.

National Instruments

Repere informative:

- Noul controller embedded NI PXIe-8135 ofera performantele ideale pentru aplicatiile ce necesita procesare sau analiza intensiva a datelor.

- Acesta este primul controller embedded PXI din industrie care integreaza procesorul quad-core de a treia generatie Intel® Core™ i7-3610QE si porturile USB 3.0.

National Instruments (simbol Nasdaq: NATI) a lansat astazi controller-ul NI PXIe-8135, ce are ca și procesor - quad-core Intel Core i7 de generatia a treia si cu conectivitate USB 3.0, fiind astfel cel mai rapid controller embedded în factor de forma PXI din industrie. Acest modul îi ajuta pe ingineri sa reduca timpii de testare si sa sporeasca randamentul testarii automate, facilitând astfel adoptarea instrumentatiei PXI pentru aplicatiile extrem de avansate de test, masurare si control.

Citate:
„La NI, investim continuu în platforma PXI, asociind-o tuturor ofertelor de ultima ora ale Intel în materie de procesoare”, a declarat Robert Canik vicepresedinte National Instruments al departamentului de cercetare-dezvoltare a platformei PXI și control distribuit. „Controller-ul embedded NI PXIe-8135 este un exemplu elocvent despre modul în care colaborarea noastra îndelungata cu Intel, ne permite sa punem la dispozitia inginerilor tehnologii avansate pentru a-i ajuta sa raspunda celor mai exigente provocari în materie de testare si masurare.

„Procesorul Intel® Core™ i7 de a treia generatie, integrat în controller-ul embedded NI PXIe-8135, asigura performante superioare, cât si tehnologii de I/O de noua generatie, pentru satisfacerea cerintelor de procesare intensiva ale celor mai recente aplicatii de testare automatizata si de control”, a declarat Matt Langman, director de marketing pentru Intelligent Systems Group de la Intel „Datorita îmbunatatirilor aduse la nivelul arhitecturii procesoarelor Intel, National Instruments poate continua sa garanteze inginerilor de test cele mai ridicate performante posibile.”

Caracteristici:

- Procesorul quad-core Intel Core i7-3610QE de generatia a treia, cu o frecventa de tact de pâna la 3,3 GHz, integrat în noul NI PXIe-8135, ofera performante ridicate cu pâna la 85% în comparatie cu controller-ul embedded NI de generatie anterioara.

- Conectivitatea USB 3.0 asigura o comunicatie la nivelul instrumentelor de 10X mai rapida pentru transferarea si stocarea externa a datelor.

- Patru link-uri PCI Express x4 de generatie a 2-a, integreaza controller-ul embedded cu backplane-ul sasiului, asigurând sistemului o viteza de transfer de pâna la 8 GB/s pentru aplicatii de streaming cu latime de banda ridicata.

Aflați mai multe despre controller-ul embedded NI PXIe-8135, parcurgând aceste resurse complementare:

Informatii despre produs: www.ni.com/pxi/whatsnew

 

 

 

 

 

 

 

 


SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail: ni.romania@ni.com
Web:
romania.ni.com
 
28/01/2013 - Acest articol a fost citit de 5071 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 17 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
National Instruments: Depaseste limitele...
Sistem autonom embedded NI CompactDAQ pentru...
National Instruments Workshop - Sunet si...
Primul transceiver de semnale vectoriale RF din...
Stirile urmatoare
Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de...
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
National Instruments – Un nou software...
National Instruments: Functii avansate in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric