National Instruments – Un nou software simplifica logarea datelor in aplicatiile de testare si monitorizare structurala cu ajutorul platformei hardware NI CompactDAQ


ghidelectric.ro
Sambata, 23 Septembrie 2023
Ne gasiti si pe:            

National Instruments – Un nou software simplifica logarea datelor in aplicatiile de testare si monitorizare structurala cu ajutorul platformei hardware NI CompactDAQ


NI a anuntat lansarea Chameleon pentru NI CompactDAQ, un pachet software dezvoltat de compania PVI Systems, membru al retelei NI Gold Alliance Partner, si disponibil in reteaua LabVIEW Tools Network.

National Instruments

Repere informative

- Chameleon, noul produs software conceput de compania PVI Systems si dezvoltat cu ajutorul mediului grafic de dezvoltare de sisteme NI LabVIEW, permite inginerilor sa obtina în câteva minute si fara programare, sisteme operationale de logare si achizitie de date, pentru achizitia si logarea semnalelor statice si dinamice de la siruri de microfoane, accelerometre, senzori bridge, termocuple, precum si de la alti senzori.

- Fiind disponibil în reteaua LabVIEW Tools Network, software-ul Chameleon este conceput pentru a fi compatibil cu o varietate de sasiuri NI CompactDAQ, inclusiv cu noul sistem autonom. Acest sistem dispune de un procesor Intel dual-core încorporat si de stocare onboard pentru a oferi procesare si logare de date de înalta performanta într-un singur sasiu portabil. 

- Pentru sisteme de achizitie si logare de date complet personalizate, utilizatorii pot combina sistemele NI CompactDAQ cu mediul LabVIEW pentru a obtine cel mai înalt nivel de flexibilitate.

 

 

 

 

National Instruments a anuntat lansarea Chameleon pentru NI CompactDAQ, un pachet software dezvoltat de compania PVI Systems, membru al retelei NI Gold Alliance Partner, si disponibil în reteaua LabVIEW Tools Network, pentru a crea solutii la cheie pentru sistemele hardware de achizitie de date de la NI, care pot fi configurate si rulate într-o maniera simpla si intuitiva. Aceste sisteme scalabile se pot extinde la un numar ridicat de canale, fiind însa administrat în cadrul unui mediu bazat pe configurare, fara programare.

 

 

 

 

Asocierea dintre software-ul Chameleon si platforma hardware NI CompactDAQ este ideala pentru o varietate de aplicatii de testare si monitorizare structurala, inclusiv masuratori tensometrice si de presiune pentru testarea motoarelor cu reactie, masuratori ale sarcinii de soc în timpul transportului, achizitie a parametrilor de deformare în testele de impact de tip vehicul–structura si masuratori de vibratii pentru structuri marine si aeronave. Chameleon detine un palmares bogat de succese în rândul companiilor de top din domeniul tehnologiei  militare, precum Northrop Grumman Corporation si Raytheon BBN Technologies.

 

 

 

 

„Prin utilizarea acestei solutii software la cheie bazata pe tehnologiile LabVIEW si DAQ, putem masura peste 32 de canale de date de la senzorii nostri de presiune au ajutorul capacitatilor de extindere, în acelasi timp cu mentinerea datelor sincronizate, achizitionate de la evenimentele tranzitorii de pe poligonul de tragere,” a declarat Jeff Mazurek, Director tehnic de vânzari al companiei Raytheon BBN.

 

 

 

 

Caracteristici ale produsului software Chameleon

 

 

·         Suport pentru senzorii de tensiune, IEPE (Integrated electronic piezoelectric), de temperatura, de tip bridge si de curent electric.

 

 

·         Vizualizare de date cu reprezentari si grafice multiple, utilizând date live sau pre-înregistrate.

 

 

·         Date stocate la nivel local în fisiere în format TMDS (technical data management streaming) pentru integrare simpla cu LabVIEW sau NI DIAdem.

 

 

·         Canale virtuale calculate prevazute cu alarme pe canale reale sau virtuale

 

 

·         Actualizare în timp real a ecuatiilor canalelor virtuale si a vitezei de data-logging.

 

 

·         Personalizare si integrare cu LabVIEW pentru flexibilitate suplimentara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SC National Instruments Romania SRL
B-dul Corneliu Coposu, nr. 167A, et.I, Cluj Napoca, CP 400228

Tel.: 0800 894 308

E-mail: ni.romania@ni.com
Web: romania.ni.com

 

 

 

 
22/05/2013 - Acest articol a fost citit de 5763 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 22 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "National Instruments"
Stirile anterioare
Modul de cercetare a invertoarelor trifazate,...
Al doilea Transceiver de Semnale Vectoriale de...
Analizorul de semnal vectorial bazat pe PXI de...
NI lanseaza cel mai rapid controller embedded...
Receiver-ul NI PXIe-5667 asigura cele mai...
Stirile urmatoare
National Instruments: Functii avansate in...
Sistem de monitorizare de inalta fidelitate...
Renuntati la laborator: efectuati masuratori in...
National Instruments – LabVIEW 2013 ii ajuta pe...
NI: Seminar de Sisteme de Testare Automata
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric