EPLAN Experience – Poarta dumneavoastra catre Eficienta Sporita


ghidelectric.ro
Miercuri, 29 Martie 2023
Ne gasiti si pe:            

EPLAN Experience – Poarta dumneavoastra catre Eficienta Sporita


EPLAN vine in intampinarea clientilor (mai vechi sau mai noi) cu un nou concept destinat cresterii eficientei in activitatea de inginerie. Conceptul este bazat pe experienta de peste 30 ani in domeniu a companiei dar si pe feedback-ul primit de la clienti

eplan experience

Optimizarea este concentrata pe 8 Campuri de Actiune care inseamna atat acoperirea completa a nevoilor tuturor clientilor cat si o modularitate ridicata pentru a se potrivi fiecarui client in parte.


De cele mai multe ori utilizatorii programelor informatice nu folosesc la maxim capacitatile oferite de aceste programe si noi am constatat acelasi lucru in privinta EPLAN-ului. Acest lucru se datoreaza nu numai cunoasterii insuficiente a programului ci poate fi si din cauza unei instalari sau configurari incomplete, din cauza utilizarii gresite a functiilor programului sau din cauza unei integrari incomplete sau inexistente cu alte programe ale companiei. Analizand aceste probleme, am definit cele 8 Campuri de Actiune gandite sa rezolve modular eventualele probleme. Acestea vin ca o completare la serviciile standard de suport tehnic, cursuri de baza si pentru avansati. In continuare, ne vom concentra pe cele doua dintre ele pe care le consideram cele mai relevante in momentul de fata:


Coduri si standarde
– In activitatea de inginerie trebuie respectate diverse standarde referiotare la simbolistica schemelor, structurarea proiectelor si a tipurilor de documente, numerotarea aparatelor si a conductoarelor, culorile conductoarelor, chiar si directia de reprezentare a circuitelor. Acest camp de actiune va va ajuta sa intelegeti mai bine toate aceste standarde, sa le identificati pe cele relevante pentru cazul dumneavoastra particular si sa va configurati proiectele in asa fel incat aceste standarde sa fie respectate cu un efort minim din partea utilizatorilor. Fiind un soft global, EPLAN-ul poate acoperii toate standardele internationale dar va ofera si functii specializate de convertire intre diverse standarde. Atat crearea initiala a documentatiei cat si eventualele modificari ulterioare pot fi facute cu usurinta si cu respectarea normelor impuse. Totul porneste de la o setare corecta a proiectului de baza!


Metode de proiectare
– In general, in urma activitatii de proiectare obtineti mai multe tipuri de informatii: paginile schematice, obiectele grafice de pe scheme cu proprietati logice atasate, diverse tipuri de rapoarte, precum si un desen mecanic al tabloului ce urmeaza a fi uzinat. Nu intotdeauna aveti aceleasi informatii de intrare pentru realizarea proiectelor si de aceea nu veti face acesti pasi tot timpul in aceeasi ordine; de exemplu, daca aveti o limitare in privinta dimensiunii tabloului electric, puteti incepe prin a construi acest desen si doar apoi sa continuati cu schemele si rapoartele; o alta situatie ar fi cea in care aveti la dispozitie la inceputul proiectului o lista preliminara de aparate cu coduri de catalog si cantitati pe care o puteti folosi ca punct de pornire in activitatea de proiectare. Indiferent de informatiile disponibile initial, putem defini diverse metode de proiectare care sa fie adaptate fiecarei situatii in parte in asa fel incat efortul de a ajunge la rezultatul final ce include toate tipurile de documente sa fie minim!


Pentru mai multe detalii, va invitam sa ne contactati!
     
www.eplan.ro                                               http://www.eplanexperience.ro/

 
05/05/2015 - Acest articol a fost citit de 4286 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 16 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
EPLAN ProPanel Professional - Reprezentarea 3D...
Stirile urmatoare
EPLAN Harness proD – Ingineria eficienta a...
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
Primul targ virtual - un succes total
Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`
Modelarea virtuala detaliata a tablourilor cu...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric