EPLAN Harness proD – Ingineria eficienta a cablajelor


ghidelectric.ro
Marti, 6 Iunie 2023
Ne gasiti si pe:            

EPLAN Harness proD – Ingineria eficienta a cablajelor


EPLAN Harness proD asigura si integrarea profunda in fabricatie. Desenele pentru placile de formare, precum si fisierele de control pentru masinile automate de fabricare a firelor, pot fi livrate automat.

eplan cabluri

EPLAN Harness proD este solutia tehnologica de top pentru ingineria eficienta si documentarea cablajelor fie in 2D sau 3D. Provocarea legata de ingineria cablajelor este combinarea datelor mecanice si electrice, asigurand in acelasi timp corectitudinea si consistenta acestora. Solutia noastra va permite sa conectati inteligent disciplinele, crescand transparenta si productivitatea. Usurinta in utilizare, procesarea automata a datelor, generarea corecta a documentelor de productie si inaltul grad de reutilizare, sunt elementele cheie ale sistemului. In plus, proiectarea cablajului nu este dependenta de disponibilitatea prototipului mecanic.


Datorita modului deschis de lucru al sistemului, transferul informatiilor mecanice din diverse sisteme de inginerie mecanica, precum si a informatiilor de conexiuni provenite din programele de inginerie electrica, este rapid si usor. Compatibilitatea si flexibilitatea EPLAN Harness proD permit si integrarea completa cu programele de gestiune a dezvoltarii produselor. Iar toate acestea au la baza Platforma EPLAN, prin care toate celelalte solutii de inginerie interdisciplinara sunt conectate. Importul structurilor 3D se face direct din formatele native ale furnizorilor populari de sisteme MCAD precum NX, CATIA, SolidWorks, Autodesk Inventor sau Solid Edge, dar si din diverse formate neutre cum ar fi IGES, STEP JT sau PARASOLID. Schimbul de date este, desigur, bidirectional – cablurile individuale sau manunchiurile de fire, elementele de definire ale traseului, dar si componentele conectorilor, pot fi exportate pentru a fi folosite in etapele ulterioare.

 

 


Informatiile legate de conexiunile electrice pot fi interschimbate bidirectional. Listele de fire, inclusiv sectiunile si culorile acestora, precum si listele si tipurile conectorilor, pot fi importate direct in EPLAN Harness proD din EPLAN Electric P8, din orice fisier Microsoft Excel, text sau CSV. Proprietatile suplimentare, precum tipul de capat terminal, elementele de etansare, clasele electrice sau lungimile de desizolare, sunt si ele transferate intre aplicatii. Preluarea inversa a informatiilor de lungimi ale conductoarelor si cablurilor, numele manunchiurilor si a componentelor de conectare, este un element suplimentar al integrarii interdisciplinare.


Definirea cailor de rutare pentru cabluri nu a fost niciodata mai usoara: metoda “point and click” permite definirea intuitiva si ajustarea rapida a traseelor pentru cablaje. Metoda de lucru pentru prototipuri rapide permite plasarea de obiecte fictive atat pentru cabluri, conectori, cat si pentru elementele de pe traseu, ceea ce duce la generarea rapida de desene pentru forma cablajului chiar inaintea obtinerii informatiilor detaliate. Regulile de proiectare implementate in EPLAN Harness proD asigura consistenta produsului finit. Ele permit validarea cablajului prin verificarea razelor minime de curbura, a sectiunilor conductoarelor, a coliziunilor intre obiecte, precum si a restrictiilor de diametre si lungimi.

 


EPLAN Harness proD asigura si integrarea profunda in fabricatie. Desenele pentru placile de formare, precum si fisierele de control pentru masinile automate de fabricare a firelor, pot fi livrate automat. Pentru celelalte etape de fabricatie, sistemul furnizeaza fisiere complete si corecte cu liste de materiale, jurnale de cabluri si liste de conexiuni, precum si calculatii de cost, timp de productie si greutate.
      www.eplan.ro                                             

 
31/08/2015 - Acest articol a fost citit de 4203 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "EPLAN"
Stirile anterioare
EPLAN Experience – Poarta dumneavoastra catre...
EPLAN Experience: un nou program de conducere...
EPLAN Electric P8 - Implementarea rapida a...
IEAS 2014: Lansarea versiunii EPLAN 2.4
(Re)lansare: noul portal de date EPLAN
Stirile urmatoare
Gestionarea utilizatorilor in platforma EPLAN
Primul targ virtual - un succes total
Eplan: Sub stindardul `inginerie eficienta`
Modelarea virtuala detaliata a tablourilor cu...
EPLAN PrePlanning – Solutia completa pentru...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | essalian.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric