Google va putea vinde energie


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Google va putea vinde energie


Autoritatile de reglementare din sectorul energetic din SUA au acceptat cererea Google de a vinde si cumpara enegie, scrie cotidianul american The Wall-Street Journal.

energie regenerabila

Oficialii Google au precizat ca doresc sa isi administreze singuri sursele de energie si sa aiba mai mult acces la energia regenerabila, scrie Wall-street.

Conducerea celui mai important motor de cautare la nivel mondial nu a oferit date despre consumul de energie al companiei, dar Google utilizeaza retele foarte mari si totodata centre de date de dimensiuni impresionante.

"Am facut aceasta cerere pentru a obtine mai usor energie pentru operatiunile Google, inclusiv pentru centrele noastre de date”, a declarat Niki Fenwick, purtatorul de cuvant al Google, refuzand sa mai faca alte comentarii, potrivit Wall-street.

In urma cu o luna, cand gigantul american al internetului a depus cererea catre Comisia Federala de Reglementare in domeniul energiei din Statele Unite (FERC), Fenwick afirma ca accesul la mai multa energie regenerabila ar putea ajuta compania sa indeplineasca obiectivul de a deveni o companie "verde", potrivit cotidianului The New York Times.

Aceasta nu este prima incursiune a Google in domeniul energetic. De-a lungul timpului, Google a investit in proiecte de energie regenerabila prin diviziile filantropice si cele de investitii si a incercat sa ajute la dezvoltarea de energie regenerabila, aceasta fiind mai ieftina decat carbunele, scrie wall-street.

Totodata, Google ofera un instrument online numit Google PowerMeter care ajuta utilizatorii sa-si administreze consumul de energie.


Sursa: Wall-street

 
22/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2823 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Avem nevoie de energie verde care sa produca...
Turbine eoliene in Faurei
Orasul iluminat cu becuri ecologice de un...
Polonia adauga inca 300 MW de energie eoliana
Bani de la UE pentru energie verde
Stirile urmatoare
Cata energie eoliana poate produce Romania?
Cea mai mare fabrica din Europa a General...
Clujenii vor fi alimentati exclusiv cu energie...
Sfaturi de la nemti despre energie verde
Autoritatile aloca fonduri de 350 mil lei...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric