Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in primul trimestru din 2010


ghidelectric.ro
Sambata, 27 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Legrand: Crestere a rezultatelor financiare in primul trimestru din 2010


Legrand Group, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme automate destinate utilizarii rezidentiale si industriale, a dat publicitatii rezultatele financiare aferente primului trimestru din 2010.

legrand Conform datelor oficiale, in perioada analizata vanzarile au sporit cu 0,5% (la preturi constante), fata de intervalul corespunzator din 2009, in vreme ce profitul operational s-a majorat cu 38%. Astfel, vanzarile din ianuarie - martie 2010 au fost de 911,7 milioane de euro, iar fluxul de numerar s-a situat la nivelul de peste 94 de milioane de euro, potrivit Agendaconstructiilor.

O crestere a vanzarilor a fost constatata in America de Nord (+1,4%), in vreme ce in Franta si Italia, livrarile s-au diminuat cu 3,9%, respectiv 0,9%. Dezvoltarea companiei a fost sustinuta de cifra de afaceri realizata in statele aflate in curs de dezvoltare, in special China, India, Brazilia, Mexic, Egipt si Chile, unde veniturile au crescut cu 15,7%.

Conform declaratiilor reprezentantilor concernului, proiectele de investitii vor continua si in perioada urmatoare, orientate catre: sustinerea promovarii de cabluri si dispozitive in Federatia Rusa, Brazilia si China; deschiderea unei noi linii de productie a  sistemelor de acces pentru piata din China; fabricatia de echipamente de protectie pentru sistemele de energie solara; promovarea unui model inovator de supraveghere video in Italia. Pe termen mediu, obiectivele principale sunt legate de: promovarea de produse destinate optimizarii consumului energetic si incurajarea utilizarii resurselor regenerabile; consolidarea pozitiei strategice in zonele care inregistreaza ritmuri inalte de dezvoltare, scrie Agendaconstructiilor.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
24/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2767 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 59 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Electro-Total: Scadere a profitului cu 5% in...
Cum sa ai lumina in casa fara sa dai bani pe...
Noul sistem de masura pentru OMV Petrom
Energopetrol mizeaza anul acesta pe un profit...
EnergoBit isi construieste o noua fabrica
Stirile urmatoare
SOCOMEC SE EXTINDE IN ROMANIA
ABB a finalizat noua statie electrica de...
Echipamente de incalzire cu uleiuri uzate
80% din incendiile in cladiri sunt provocate de...
Sistem de iluminare ce permite reducerea...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric