Electroalfa a participat la TETRA World Congress 2012


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Electroalfa a participat la TETRA World Congress 2012


In perioada 15-17 mai 2012 Electroalfa a fost din nou prezenta la TETRA World Congress, cea mai importanta expozitie de echipamente TETRA din lume ce a avut loc in Dubai, Emiratele Arabe Unite (Dubai World Trade Centre).

Electroalfa

Aflata la a treia participare consecutiva la aceasta manifestare, Electroalfa a avut un stand personalizat impreuna cu compania CSR Romania. Vizitatorii standului au avut prilejul de a intra in contact cu specialistii nostrii din domeniu fiindu-le furnizate informatii complete cu privire la posibilitatile de colaborare cu compania noastra in ceea priveste solutiile propuse pentru echipamentele de electroalimentare a terminalelor TETRA.
 
,,A 14-a editie a acestei expozitii s-a dovedit a fi o importanta oportunitate pentru Electroalfa in stabilirea de noi contacte si in consolidarea cunostintelor tehnice din acest domeniu atat de complex si mereu in dezvoltare. An dupa an, TWC continua sa fie un eveniment inedit atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.,,- Sorin Axinia, Manager Proiect
 
TWC 2012 a inregistrat un record de 2800 de vizitatori din 88 de tari si un numar de 106 expozanti. Printre cele mai cunoscute firme enumeram: Cassidian, Motorola, Rohill, Siemens CMT, Alcatel Lucent, Selex Elsag. Datorita modificarii cerintelor utilizatorilor si a standardelor TETRA, acest eveniment se va concentra pe includerea unui spectru mai larg de tehnologii devenind Critical Communications World. Urmatoarea editie va avea loc la Paris, Franta in perioada 20-23 mai 2013.
 
Despre ELECTRO-ALFA INTERNATIONAL
 
Electroalfa este un renumit furnizor de solutii de prima clasa destinate distributiei energiei electrice. Compania produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune, echipamente de electroalimentare, confectii metalice. Oferteaza si gestioneaza lucrari de antrepriza. Ofera servicii de asistenta tehnica permanenta, mentenanta si post garantie. Presteaza servicii de zincare electrochimica si vopsire in camp electrostatic. Dezvolta proiecte ce vizeaza productia si furnizarea de energie nepoluanta din surse regenerabile.

 
25/05/2012 - Acest articol a fost citit de 3175 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "ELECTROALFA"
Stirile anterioare
Electroalfa participa la Hannover Messe
Electroalfa participa la a VII-a editie IEAS
Electroalfa prezenta la prima editie TUP 2011
Electroalfa, 20 de ani pentru viitor
Electroalfa a primit investitii de 19,6...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric