Cea mai mare instalatie eoliana integrata intr-o cladire, din SUA


ghidelectric.ro
Marti, 11 Mai 2021
Ne gasiti si pe:            

Cea mai mare instalatie eoliana integrata intr-o cladire, din SUA


O ferma eoliana ce s-a deschis pe acoperisul Oklahoma Medical Research Foundation este sustinuta de Venger, furnizorul de turbine, ca fiind cel mai mare parc eolian intregrat intr-o cladire, din SUA.

Instalatie eoliana integrata

Proiectul de pe acoperisul Oklahoma Medical Research Foundation pare sa fie cea mai mare instalatie eoliana integrata intr-o cladire, din SUA, cel putin asa sustine Venger. Furnizorul de turbine Venger se refera la capacitatea instalata, puterea maxima pe care acest parc eolian o poate produce. Acoperisul Oklahoma Medical Research Foundation este acum infrumusetat cu 18 turbine eoliene cu axa verticala, Venger 18.5-ft (5.6-m) V2. Fiecare are o capacitate de 4.5 kW, oferind astfel instalatiei o capacitate teoretica de 81 kW.

 

Viteza de pornire a turbinelor este de 8.9 mph (sau 4 m/s). Aceasta este viteza necesara pentru ca turbinele sa inceapa sa genereze putere si este deestul de mare, in comparatie cu alte turbine eoliene proiectate pentru mediul urban. Turbina McCamley incepe sa fie productiva in conditiile in care vantul are 4 mph (sau 1.8 m/s). Insa, avantajul turbinelor Venger este ca sunt amplasate la o inaltime de 40 de m, unde se asteapta ca viteza vantului sa fie mai mare.

 

Un comunicat de presa al Oklahoma Medical Research Foundation spune ca turbinele sunt proiectate pentru a produce 85,500 kWh de energie pe an, iar aceasta cantitate de energie este calculata in cazul in care tubinele ar rula in conditii ideale de 1000 de ore. Cu toate acestea, energia produsa de turbinele eoliene nu acopera nevoile Oklahoma Medical Research Foundation.

 

Instalatiile eoliene integrate intr-o cladire sunt destul de rare in zilele noastre. Probabil costurile dar si tehnologia relativ recenta, sunt doi factori importanti care tin pe loc astfel de proiecte.

 
23/08/2012 - Acest articol a fost citit de 1535 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 42 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Energie Verde"
Stirile anterioare
Roboti care instaleaza panouri solare
Americanii au inventat panourile solare 3D
Parc fotovoltaic la Mizil
Parc fotovoltaic de doua milioane de euro la...
Romania ar putea primi un imprumut de 58.2 mil....
Stirile urmatoare
Casa solara inteligenta, construita de studenti...
Energie regenerabila prin osmoza
Parc solar pe acoperisul magazinului Selgros...
Noi nanocristale permit panourilor solare sa...
Au inceput pregatirile pentru constructia celui...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| vollmax| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric