Fuziuni si privatizari pe piata de energie in 2010


ghidelectric.ro
Vineri, 29 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Fuziuni si privatizari pe piata de energie in 2010


Nevoia de investitii in energie, in conditiile in care marea parte a infrastructurii are nevoie de aceste fonduri, ar putea aduce un nou val de privatizari, fuziuni si achizitii pe piata de energie din Romania, in perioada 2010 - 2011.

energie electrica

A declarat, marti (17 noiembrie 2009), la un forum energetic, Kurt Weber, director general Horvath & Partners, firma ce ofera consultanta juridica pentru OMV si Petrom, scrie Financiarul.

“In general, Romania are nevoie de investitii masive in energie, iar asta va duce la dificultati de finantare, iar aceste sume vor veni fie de la stat, fie de la companii cu interese in regiune, precum Cez si OMV, si este posibil ca in 2010 – 2011 sa asistam la fuziuni si achizitii, dar si la privatizari”, a spus Weber. Acesta a subliniat insa ca majorarea deficitului bugetar si riscul de tara ar putea indeparta investitorii de piata energetica din Romania, scrie Financiarul.

Weber a subliniat insa ca Romania este atractiva pentru ca exista un necesar real de investitii, iar piata de energie are potential de crestere. Un exemplu este Hidroelectrica, companie ce are deja sprijinul Uniunii Europene pentru dezvoltarea impreuna cu Bulgaria a unor proiecte in aval de Portile de Fier. “Pana in 2012, impreuna cu Bulgaria, vom dezvolta, si avem si sprijinul Uniunii, pro iecte in aval de Portile de Fier, cu trei locatii de care suntem interesati: Targu Mures – Nicopole, Macin, Silistra – Calarasi”, a spus Dragos Zachia, director de exploatare la Hidroelectrica.


Sursa: Financiarul

 
18/11/2009 - Acest articol a fost citit de 2719 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 57 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Productie energie electrica"
Stirile anterioare
Statul ar trebui sa fie un supraveghetor in...
Va avea loc o decizie privind modificarea...
Investitiile din energie electrica aduc turisti
Nuclearelectrica vinde mai multa energie electrica
Scaderea consumului de energie electrica va...
Stirile urmatoare
Compania de transport de energie electrica,...
Mentinerea preturilor la energie in 2010 este...
Hidrocentrala de la Movileni a inceput sa...
Nu avem finantare suficienta in domeniul energetic
Regulament pentru informarea consumatorilor de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric