Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013


ghidelectric.ro
Marti, 19 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013


ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2013 a examenului de autorizare a electricienilor care proiecteaza/executa instalatii electrice racordate la SEN, dar si de prelungire a valabilitatii calitatii de electrician autorizat.

electrician

In conformitate cu prevederile Anexei 3 si a art. 17 din “Regulamentul pentru autorizarea electricienilor, verificatorilor de proiecte, responsabililor tehnici cu executia, precum si a expertilor tehnici de calitate si extrajudiciari in domeniul instalatiilor electrice” , ANRE organizeaza, in perioada 1.04.2013 – 12.07.2013, sesiunea de Primavara 2013 a examenului de autorizare a electricienilor (*) care proiecteaza / executa instalatii electrice racordate la SEN, precum si de prelungire a valabilitatii calitatii de electrician autorizat.
 
 Programul de organizare si desfasurare: 
  
 - 01 aprilie -05 aprilie 2013 Inscrierea candidatilor
 
 - 05 aprilie 2013 (data postei) Termen final de inscriere
 
 - 30 aprilie 2013 Nominalizarea centrelor
 
 - 17 mai 2013 Publicarea listei tuturor candidatilor (solicitanti care indeplinesc/ nu indeplinesc conditiile prevazute in Regulament), cu indicarea motivelor de neindeplinire, unde este cazul si cu precizarea centrului in care vor fi programati
 
 - 20 mai – 24 mai 2013 Completarea dosarelor (dupa caz)
 
 - 27 mai 2013 Publicarea listei finale a tuturor candidatilor (solicitanti care indeplinesc/ nu indeplinesc conditiile prevazute in Regulament), cu indicarea motivelor de neindeplinire, unde este cazul si cu precizarea centrului si a seriei in care vor fi programati
 
 - 31 mai- 23 iunie 2013 Desfasurarea examenelor de autorizare si a seriilor de prelungire a valabilitatii calitatii de electrician autorizat
 
 - 27 iunie 2013 Publicarea rezultatelor pe pagina de internet
 
 - 05 iulie 2013 Data limita pentru inregistrarea contestatiilor
 
 - 12 iulie 2013 
  
 

Rezultatele analizarii contestatiilor 
  
 

Nota 1: Candidatii pot depune dosarele in perioada inscrierii si fara a face dovada absolvirii cursului de pregatire teoretica, urmand ca aceasta sa fie transmisa in perioada stabilita pentru completarea dosarelor. 
  
 

Nota 2: Programul de organizare si desfasurare a sesiunii de Primavara 2013 ar putea suferi modificari in functie de numarul solicitantilor. Va rugam accesati periodic site-ul ANRE pentru informatii actualizate. 
  
 

(*)Nota 3 Activitatea de autorizare a persoanelor fizice in vederea obtinerii calitatii de verificator de proiecte, responsabil tehnic cu executia, expert tehnic de calitate si extrajudiciar in domeniul instalatiilor electrice, va demara in sesiunea de toamna 2013. 
  
 

Persoanele fizice carora le expira certificatele de atestare ca verificator de proiecte, responsabil tehnic cu executia, expert tehnic de calitate si extrajudiciar in domeniul instalatiilor electrice inainte de 30 octombrie 2013 vor solicita prelungirea acestora, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament cu 15 zile inainte de data expirarii. 
  
 

Analizand efectele noului Regulament de autorizare electricieni, care impune cursul obligatoriu la 5 ani, precum si mesajele membrilor AREL, dar si efectele crizei asupra bugetelor electricienilor, Consiliul Director AREL a decis sa organizeze gratuit aceste cursuri pentru membri AREL, parteneri si asociati. 
  
 

Reactia AREL vine ca raspuns la ultimele decizii ale ANRE, care impovareaza si mai mult cu taxe electricienii care vor sa faca performanta in meseria lor. 
  
 

Inscrierile la cursuri se fac la secretariatul AREL. Email secretariat.arel@gmail.com

 
20/03/2013 - Acest articol a fost citit de 13056 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 145 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
Profitul General Electric a scazut in primul...
Stirile urmatoare
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric