Echipamente electrice si Automatizari


ghidelectric.ro
Joi, 2 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

* Nume
* Email
* Telefon

 1. 1. In ce domeniu activati? 

Echipamente electrice
Automatizari
Domeniul Energetic
Electronica
Constructii
Iluminat
Inginerie
Inventica

 2. 2. Stiati ca in paginile Ghidelectric veti gasi cele mai active companii din domeniile Echipamente electrice/ Automatizari / Energie / Electronica industriala/ Echipamente de masura si control/ Echipamente de protectie/ Inginerie/ Iluminat si Constructii? 

Da
Nu
Nu stiam ca se adreseaza atator domenii, voi accesa site-ul pentru informatii suplimentare

 3. 3. Ati folosit vreodata motorul de cautare pentru produse si servicii din domeniul Dvs, promovate de companii pe Ghidelectric? 

Da
Nu
Nu stiam ca pot gasi pe Ghidelectric produse si servicii ce m-ar putea interesa

 4. 4. Ce parere aveti despre articolele/stirile de pe Ghidelectric? 

Interesante
Prea tehnice
Prea putin tehnice
Nu stiu, nu le-am urmarit

 5. 5. Cum va documentati despre ce se intampla in domeniul Dvs. de activitate? 

Reviste si ziare tehnice
Internet
Participari la Conferinte/Simpozioane/Expozitii
Alte suporturi

 6. 6. Sunteti companie si va preocupati pentru cresterea vanzarilor Dvs.? Puteti sa va listati produsele pe Ghidelectric, cu eficienta, bine incadrate prin cel mai complet nomenclator tehnic. Sunteti interesati sa primiti o oferta de pret? 

Da, doresc o oferta de pret pe adresa de email
Nu, nu doresc oferta de pret

Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.

Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.

Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania

Targul Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania, are loc la ROMEXPO, in perioada 14 - 17 mai 2019. Targul Metal Show & TIB, unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria din Romania, are loc la ROMEXPO, in perioada 14 - 17 mai 2019.
citeste materialul 25/03/2019 - 12:32 PM

Ronexprim anunta noi webinarii gratuite organizate de Fluke Calibration

Compania Ronexprim a anuntat, pe site-ul sau, noi webinarii gratuite organizate de partenerul extern Fluke Calibration. Compania Ronexprim a anuntat, pe site-ul sau, noi webinarii gratuite organizate de partenerul extern Fluke Calibration.
citeste materialul 20/03/2019 - 03:17 PM

Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric. Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.
citeste materialul 21/02/2018 - 05:57 PM
Banner 336 x 140px

EPLAN Syngineer - Inginerie mecatronica prin colaborare interdisciplinara

Colaborarea interdisciplinara nu a fost nicicand mai usoara, chiar daca a fost dintotdeauna esentiala! EPLAN Syngineer permite schimbul direct de informatii intre inginerii mecanici, electrici si cei de control al proceselor. Colaborarea interdisciplinara nu a fost nicicand mai usoara, chiar daca a fost dintotdeauna esentiala! EPLAN Syngineer permite schimbul direct de informatii intre inginerii mecanici, electrici si cei de control al proceselor.
citeste materialul 12/01/2018 - 12:33 PM

De ce intelegerea activelor este cheia pentru deblocarea investitiilor in energie regenerabila

Castigatorii premiului Castigatorii premiului "Best Renewable Energy Asset Managers 2017" au lansat un instrument digital exceptional destinat gestionarii resurselor regenerabile. Hanno Schoklitsch, CEO-ul companiei Kaiserwetter, a vorbit despre cum instrumentul lor incadreaza
citeste materialul 12/01/2018 - 12:13 PM

EPLAN Cogineer - Automatizarea simpla a proiectarii

Viteza mai mare. Automatizare mai mare. Scheme mai multe. Acesta este sloganul noului produs dezvoltat de EPLAN. Viteza mai mare. Automatizare mai mare. Scheme mai multe. Acesta este sloganul noului produs dezvoltat de EPLAN.
citeste materialul 27/10/2017 - 11:19 AM
Banner 336 x 140px

Oferta speciala camere de termoviziune marca Fluke

Ronexprim revine in atentia clientilor sai cu o noua oferta speciala valabila pana pe 31 octombrie 2017: la achizitionarea oricarei camere de termoviziune din seria FLUKE TiX5XX beneficiati de 50% discount la cumpararea unei lentile Macro Lens de 25 um. Ronexprim revine in atentia clientilor sai cu o noua oferta speciala valabila pana pe 31 octombrie 2017: la achizitionarea oricarei camere de termoviziune din seria FLUKE TiX5XX beneficiati de 50% discount la cumpararea unei lentile Macro Lens de 25 um.
citeste materialul 11/10/2017 - 03:32 PM

Interfete intre EPLAN si alte programe software

Fie ca e vorba de schimburi de date bidirectionale cu softurile de programare a PLC-urilor sau interfete directe cu sistemele EPR sau PDM din companii, platforma EPLAN este pregatita pentru toate tipurile de interfete cu alte programe! Fie ca e vorba de schimburi de date bidirectionale cu softurile de programare a PLC-urilor sau interfete directe cu sistemele EPR sau PDM din companii, platforma EPLAN este pregatita pentru toate tipurile de interfete cu alte programe!
citeste materialul 11/07/2017 - 01:22 PM

Intrebari si probleme uzuale intalnite de utilizatorii EPLAN

Incerc sa copiez un simbol dar cand apas pe Ctrl+V imi apare un cerc pe care l-am copiat acum 3 zile. Oare care e problema? - Aceasta este una din multele intrebari frecvente primite pe canalele de suport EPLAN. Incerc sa copiez un simbol dar cand apas pe Ctrl+V imi apare un cerc pe care l-am copiat acum 3 zile. Oare care e problema? - Aceasta este una din multele intrebari frecvente primite pe canalele de suport EPLAN.
citeste materialul 14/06/2017 - 11:23 AM

Ronexprim: Keysight lanseaza cursul aplicat IoT pentru viitorii ingineri

Suportul de curs IoT propus de Keysight este un pachet complet focalizat pe subiectul Internet of Things cu scopul de a ajuta profesorii in formarea unor studenti pregatiti pentru industrie. Suportul de curs IoT propus de Keysight este un pachet complet focalizat pe subiectul Internet of Things cu scopul de a ajuta profesorii in formarea unor studenti pregatiti pentru industrie.
citeste materialul 09/03/2017 - 10:25 AM

Electricieni
 Iosif Nicolae Crisan
Gradul de autorizare:II A
Activeaza din: 1993 detalii
 Denis-Claudiu Smoc
Gradul de autorizare:II B
Activeaza din: 2005 detalii
 Ervin Pal
Gradul de autorizare:II B
Activeaza din: 1994 detalii
 RADU GABRIEL SUCIU
Gradul de autorizare:II B
Activeaza din: 2007 detalii
 VASILE GHEORGHE ROTAR
Gradul de autorizare:II B
Activeaza din: 2007 detalii
 Gabriel Clisu
Gradul de autorizare:III A
Activeaza din: 1999 detalii
 Iancu Vasile
Gradul de autorizare:II A
Activeaza din: 1990 detalii

Targ International Bucuresti

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric