Profitul General Electric a scazut in primul trimestru


ghidelectric.ro
Joi, 23 Noiembrie 2017
Ne gasiti si pe:            

Profitul General Electric a scazut in primul trimestru


Profitul grupului american General Electric (GE) a scazut cu 11,6% in primul trimestru, de la 3,43 miliarde dolari anul trecut la 3,03 miliarde dolari.

General electric

Profitul grupului american General Electric (GE) a scazut cu 11,6% in primul trimestru, de la 3,43 miliarde dolari anul trecut la 3,03 miliarde dolari, dar a depasit asteptarile analistilor, sustinut de vanzarile solide de motoare de aeronave si echipamente energetice, dar si de divizia financiara, scrie Ziarul Financiar.

Cel mai mare conglomerat din SUA a raportat, vineri, un profit pe actiune de 29 de centi. Rezultatul include si o pierdere de 200 de milioane de dolari inregistrata in urma renuntarii la operatiunile de creditare ipotecara din Irlanda.

Excluzand costurile exceptionale, profitul s-a situat la 34 de centi pe actiune, peste asteptarile analistilor consultati de Reuters, de 33 de centi.

Veniturile celui mai mare producator din lume de avioane pentru aeronave si turbine electrice, de 35,2 miliarde de dolari, au depasit de asemenea asteptarile Wall Street, de 34,7 miliarde de dolari. Fata de primul trimestru al anului trecut, veniturile au coborat cu peste 8%, reflectand continuarea restrangerii activitatilor GE Capital si vanzarea unei participatii majoritare la NBC Universal. Veniturile diviziei industriale a GE au urcat cu 14%.

Grupul beneficiaza de interesul major al investitorilor pentru productia de energie in ultima perioada, precum si de cresterea utilizarii turbinelor electrice pe gaze naturale. Evolutia mai buna din domeniul energetic ajuta la compensarea efectelor climatului economic mai dificil din Europa, noteaza Reuters.Sursa: Ziarul Financiar

 
23/04/2012 - Acest articol a fost citit de 7383 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 118 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
Regulamentul Concursului National Electricianul...
Incepe inscrierea la examenul ANRE
Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii...
Stirile urmatoare
Regulamentul Concursului National...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYVrei sa iti cresti profitul? Iata ce trebui sa faci pentru a ajunge la publicul tinta

echipamente electrice portal
Anul 2016, un nou pas pentru tine, o noua provocare pentru business-ul tau: cu deciziile potrivite, anul 2016 poate fi anul tau de SUCCES rasunator. Ghidelectric.ro iti este alaturi!

Daca in 2016 ti-ai propus sa iti cresti afacerea online, noi te putem ajuta sa ajungi la publicul tinta! Ghidelectric.ro este un portal ce ofera informatii cuprinzatoare despre industria din Romania si nu numai. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva.


Portalul Ghidelectric.ro se afla in prima pagina de Google, cu peste 500 de expresii relevante pentru industria echipamentelor electrice si automatizarilor.


Categorii Industria de Azi:

Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric