Profitul General Electric a scazut in primul trimestru


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Profitul General Electric a scazut in primul trimestru


Profitul grupului american General Electric (GE) a scazut cu 11,6% in primul trimestru, de la 3,43 miliarde dolari anul trecut la 3,03 miliarde dolari.

General electric

Profitul grupului american General Electric (GE) a scazut cu 11,6% in primul trimestru, de la 3,43 miliarde dolari anul trecut la 3,03 miliarde dolari, dar a depasit asteptarile analistilor, sustinut de vanzarile solide de motoare de aeronave si echipamente energetice, dar si de divizia financiara, scrie Ziarul Financiar.

Cel mai mare conglomerat din SUA a raportat, vineri, un profit pe actiune de 29 de centi. Rezultatul include si o pierdere de 200 de milioane de dolari inregistrata in urma renuntarii la operatiunile de creditare ipotecara din Irlanda.

Excluzand costurile exceptionale, profitul s-a situat la 34 de centi pe actiune, peste asteptarile analistilor consultati de Reuters, de 33 de centi.

Veniturile celui mai mare producator din lume de avioane pentru aeronave si turbine electrice, de 35,2 miliarde de dolari, au depasit de asemenea asteptarile Wall Street, de 34,7 miliarde de dolari. Fata de primul trimestru al anului trecut, veniturile au coborat cu peste 8%, reflectand continuarea restrangerii activitatilor GE Capital si vanzarea unei participatii majoritare la NBC Universal. Veniturile diviziei industriale a GE au urcat cu 14%.

Grupul beneficiaza de interesul major al investitorilor pentru productia de energie in ultima perioada, precum si de cresterea utilizarii turbinelor electrice pe gaze naturale. Evolutia mai buna din domeniul energetic ajuta la compensarea efectelor climatului economic mai dificil din Europa, noteaza Reuters.Sursa: Ziarul Financiar

 
23/04/2012 - Acest articol a fost citit de 11621 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 133 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
Regulamentul Concursului National Electricianul...
Incepe inscrierea la examenul ANRE
Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii...
Stirile urmatoare
Regulamentul Concursului National...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric