Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2010


ghidelectric.ro
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Regulamentul Concursului National Electricianul Anului 2010


Organizatorul Concursului National Electricianul Anului 2010 este Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru toti participantii.

electrician

Sponsor principal al editiei din 2010 este firma Eaton Electric srl, de aceea concursul din acest an va purta denumirea de "Eaton Moeller". De asemenea sponsor este si firma Heat Plus srl, scrie Asociatiaelectricienilor.

DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul se desfasoara in perioada: 15 iunie - 16 septembrie 2010.
Etapa finala si festivitatea de premiere vor avea loc in cadrul expozitiei IEAS, care se va desfasura in perioada 14-17 septembrie 2010 la Palatul Parlamentului. DK Expo, organizatorul IEAS, detinand statutul de partener in acest concurs.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs poate participa orice persoana fizica majora care are o calificare in domeniul electric. Concurentii trebuie sa aiba cetatenie romana. Castigatorul unui Trofeu, in anii anteriori, de "Electrician al Anului" nu mai poate concura la acest concurs, potrivit Asociatiaelectricienilor.

INSCRIEREA LA CONCURS

Pentru inscriere in concurs se vor expedia urmatoarele documente :
-copie act de identitate
-copie act de calificare in domeniul electric
-CV cat mai complet cu activitatea desfasurata in domeniul electric
-proba de concurs, reprezentand detaliile despre o lucrare sau maxim 2 lucrari, la care concurentul a participat efectiv in perioada 15 iunie 2009 - 15 august 2010. Proba poate sa contina : text de prezentare, schite, scheme, imagini, referinte si recomandari de la cei care cunosc lucrarea respectiva. Lucrarea trebuie sa se refere la partea de executie, dar poate face referire si la partea de proiectare precum si verificari, punere in functiune etc. Poate fi de orice nivel de tensiune si putere, din orice specialitate specifica electricienilor. Documentele pentru inscriere in concurs se vor primi in perioada 15 iunie-15 august 2010. Ele se vor expedia prin email la adresa asociatia.electricienilor@gmail.com . Participantii au obligatia sa se asigure telefonic sau prin e-mail ca materialele necesare pentru inscriere au fost primite . Recomandam inscrierea din timp pentru a va asigura ca materialele au ajuns in timp util. Concurentii nu vor plati nici un fel de taxa pentru participare.

DESCALIFICARE

In cazul in care oricare dintre concurenti lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. Documentele inscrise trebuie sa fie conforme cu realitatea. Datele pot fi verificate. In cazul constatarii existentei oricarei tentative de frauda aceasta va conduce la descalificarea concurentului si interzicerea accesului in viitor la concursurile organizate de Organizator .
Organizatoriul nu isi asuma nici-o raspundere in cazul in care lucrarile inscrise folosesc elemente de continut (texte, imagini, scheme etc.) care incalca drepturile de autor sau de securitate a datelor. Intreaga raspundere apartine celui care a inscris lucrarea, scrie Asociatiaelectricienilor.

JURIZAREA

Prima etapa de jurizare va avea loc in perioada 16-31 august 2010, cand se va face preselectia celor 10 participanti la etapa finala. Juriul acestei etape va fi format din 5 membri care vor fi desemnati de Consiliul Director AREL pana la data de 16 august. Acestia nu trebuie sa fie dintre cei inscrisi la concurs .
Juriul va aprecia : calitatea lucrarilor, aplicarea tehnologiilor noi, respectarea legislatiei in domeniu, originalitatea, eficienta aplicatiei, nivelul de pregatire practica si teoretica, corectitudinea lucrarii, respectarea normelor de securitatea muncii, credibilitatea si acuratetea informatiilor etc.
Daca vor considera necesar membrii juriului pot contacta participantii la concurs pentru a cere completari sau a verifica veridicitatea celor prezentate.

Etapa finala a concursului va avea loc in data de 16 septembrie, in cadrul IEAS 2010, cand cei 10 finalisti vor raspunde la un test grila de 20 de intrebari de cunostinte generale din domeniu electric. Acesta va conta in proportie de 10% din punctajul final.
Un nou juriu, care va delibera clasamentul final va fi numit in data de 1 septembrie 2010, de Consiliul Director AREL si va avea in componenta 5 membri .
Cele 2 Jurii vor primi documentele concurentilor in mod anonim.
Calcularea si anuntarea punctajului final se va realiza in cadrul evenimentului organizat de AREL in data de 16 septembrie, in prezenta concurentilor, a organizatorilor, a sponsorilor, a publicului si a reprezentantilor presei care vor participa la eveniment.

PREMIILE OFERITE

Organizatorul ofera urmatoarele premii :
-Trofeul "Electricianul Anului 2010"
-Premiile 1, 2 si 3
-6 Mentiuni pentru participarea in faza finala.
Festivitatea de premiere va avea loc in data de 16 septembrie 2010, cand AREL organizeaza simpozionul tehnic din cadrul IEAS.
Premiile vor consta in diplome, trofee, echipamente electrice, scule, carti, aparate si alte obiecte de valoare oferite de sponsori si de organizatori, iar castigatorii vor beneficia si de promovare mediatica.
Castigatorul Trofeului va primi de asemenea diploma si statutul de Membru de Onoare al Asociatiei Romane a Electricienilor, asta insemnand printre altele ca nu va mai plati toata viata cotizatie la AREL.
Atat juriul cat si organizatorii pot decide acordarea si unor altor premii sau mentiuni speciale .
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, scrie Asociatiaelectricienilor.

LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

DISPOZITII FINALE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului.
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant .
Toate datele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri publicitare. Participand la acest concurs esti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea ta sa fie folosita in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament.


Sursa: Asociatiaelectricienilor

 
24/05/2010 - Acest articol a fost citit de 5703 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 148 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Incepe inscrierea la examenul ANRE
Pentru ca nimeni nu ii asculta, energeticienii...
ANOFM ofera 11.270 locuri de munca vacante in...
100 milioane de euro pentru mentinerea si...
Electroputere pregateste concedierea a 1.000 de...
Stirile urmatoare
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
Profitul General Electric a scazut in primul...
Regulamentul Concursului National...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric