Prognoze pozitive pentru Bosch


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Prognoze pozitive pentru Bosch


Recesiunea a avut un impact puternic asupra afacerilor holdingului Robert Bosch (Germania), cifrele preliminare indicand o depreciere de 16% a vanzarilor la nivel de grup, pana la o valoare de 38 miliarde euro.

bosch "Urmatoarele 12 luni vor fi, de asemenea, dificile pentru companie, cu toate ca sunt vizibile anumite semnale de redresare economica. Estimam ca vom putea recupera, in 2010, pana la jumatate din pierderile inregistrate la sfarsitul lui 2009", a declarat Franz Fehrenbach, presedinte al concernului, potrivit Agendaconstructiilor.

Reducerea cererii din industria auto a fost reflectata si in activitatea sectorului de tehnologii specifice din cadrul Robert Bosch. Astfel, livrarile din domeniu au insumat 21,7 miliarde euro, in scadere cu 18% fata de anul anterior. Cu toate acestea, a fost sesizata o crestere a activitatii incepand cu a doua jumatate a anului trecut, tendinta care ar putea continua si in 2010. Mai mult, in raport cu majorarea de pe pietele in curs de dezvoltare din Asia (in special, India si China), productia de autovehicule din America de Nord va recupera din avantaj. Prognoze pozitive sunt realizate si pentru zona europeana, scrie Agendaconstructiilor.

In ceea ce priveste segmentul de tehnologii industriale, vanzarile aferente s-au depreciat cu 24% in 2009, pana la valoarea de 5,1 miliarde euro. Pentru anul in curs este previzionata o redresare lenta a afacerilor din domeniu. Oportunitati vor aparea - conform reprezentantilor Bosch - si in domeniile de tehnologii pentru constructii de cladiri, precum si in sectorul bunurilor de larg consum (care nu a fost afectat foarte grav de recesiune). In anul fiscal 2009, vanzarile pentru aceste domenii au insumat 11,3 miliarde euro, cu 5% mai putin decat cele din 2008. In scopul de a limita pierderile si pentru a asigura propria stabilitate financiara, Bosch a reactionat la scaderea dramatica a livrarilor, implementand masuri riguroase de reducere a costurilor.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
30/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2938 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 78 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Scadere a cererii de scule profesionale
Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND
BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8...
Electroputere are pierderi insemnate desi...
Businessul generat de activitatile din Romania...
Stirile urmatoare
CA 6116 - ECHIPAMENT COMPLEX PENTRU VERIFICARI...
Convertizoarele de frecventa VLT Aqua Drive
EMERSON: Vanzari in crestere in prima perioada...
ILUMINAT ECONOMIC CU LEDURI
Racire cu responsabilitate: Seria de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric