BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8 mld USD in 2009


ghidelectric.ro
Sambata, 24 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8 mld USD in 2009


Producatorul international de scule Black & Decker, din Towson, Maryland - SUA, a anuntat rezultatele financiare aferente anului 2009. Astfel, vanzarile au totalizat 4,8 miliarde USD, in scadere cu 22% fata de 2008.

scule electrice In trimestrul al patrulea, cifra de afaceri a fost de 1,3 miliarde USD (-6% comparativ cu intervalul similar al anului trecut), fapt ce releva o atenuare semnificativa a trendului descendent. Conducerea executiva a companiei a subliniat faptul ca rezultatele aferente ultimelor 3 luni ale exercitiului financiar precedent au depasit asteptarile, in toate cele trei domenii de activitate, scrie Agendaconstructiilor. 

Pe segmentul de scule electrice si accesorii, vanzarile au scazut cu 11% in perioada octombrie - decembrie (-19% pentru intregul an), in vreme ce la divizia de produse industriale diminuarea a fost de 20% in SUA. In Europa, acest indicator s-a situat sub 10%. In ceea ce priveste livrarile pentru sectoarele de feronerie si bricolaj, reducerile trimestriale au fost de 4% (-15% pe an).

La categoria de sisteme de asamblare si securizare, scaderile s-au situat la un nivel de 24%. Desi pe piata de desfacere cu amanuntul situatia este inca dificila, o crestere a incasarilor a fost determinata de imbunatatirea activitatii industriale, care a dus la adoptarea - de catre multe companii - a unor strategii de crestere a stocurilor. In prezent, sunt in desfasurare tratativele de fuzionare cu firma The Stanley Works, actiune prin care Black & Decker urmareste o pozitionare cat mai buna in perspectiva revigorarii economice internationale. Pe piata din Romania, distribuitor al produselor Black & Decker este compania Yalco, din Bucuresti, scrie Agendaconstructiilor.

Sursa: Agendaconstructiilor 
 
03/03/2010 - Acest articol a fost citit de 2313 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 64 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Electroputere are pierderi insemnate desi...
Businessul generat de activitatile din Romania...
Tendinte de scadere in industria de echipamente...
BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule
Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor
Stirile urmatoare
Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND
Scadere a cererii de scule profesionale
Prognoze pozitive pentru Bosch
CA 6116 - ECHIPAMENT COMPLEX PENTRU VERIFICARI...
Convertizoarele de frecventa VLT Aqua Drive
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric