Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri in scadere cu 30%


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri in scadere cu 30%


Producatorul de scule electrice Hitachi Koki, din Tokyo - Japonia, a prezentat datele financiare corespunzatoare primului semestru al anului fiscal 2009 - 2010.

bormasina Conform comunicatului oficial, vanzarile nete au insumat 58,3 miliarde yeni (650 de milioane USD), in scadere cu 30% comparativ cu perioada similara din 2008-2009. Livrarile din Europa Occidentala si Federatia Rusa au inceput sa se stabilizeze, cele mai bune rezultate fiind inregistrate in Germania., scrie Agendaconstructiilor.

In pofida acestor semnale pozitive, situatia generala ramane instabila in SUA, Europa si Japonia, fapt care favorizeaza pozitionarea in continuare a cifrei de afaceri pe un trend descrescator. O analiza trimestriala indica, totusi, un oarecare impuls in sensul redresarii, intervalul iulie - septembrie fiind al doilea consecutiv in care s-a inregistrat o sporire a vanzarilor nete. Din punct de vedere regional, in Japonia livrarile s-au diminuat cu 17%, in pofida eforturilor de imbunatatire a sistemului de distributie, scrie Agendaconstructiilor.

In ceea ce priveste SUA, desi au fost luate masuri sustinute de promovare a noilor sortimente alimentate de la surse de tip litiu-ion, rezultatele au fost cu 25% mai slabe fata de intervalul corespunzator al anului fiscal precedent. Cea mai drastica diminuare a fost raportata pentru Europa (-43%), fapt datorat restrangerii activitatii in special in zonele de est, cu precadere in Rusia. Nici pentru Asia datele nu sunt mai incurajatoare, singurele elemente pozitive fiind constituite de stabilizarea pietelor din India si Orientul Mijlociu, pe fondul unei scaderi generale a cifrei de afaceri cu 34%.


Sursa: Agendaconstructiilor
 
04/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2457 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Rezultate de succes pentru firma AK STEEL
Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60%...
Hidroelectrica a retehnologizat centrala...
Cum sa eviti penele de curent?
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
Stirile urmatoare
Retrasib Sibiu ofera companiei Transelectrica...
Emerson estimeaza o cifra de afaceri de 21,5...
Electrica liciteaza 285 mil. euro pentru...
Energie electrica din cutie
Am consumat cu 13% mai putine becuri economice...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric