Rezultate de succes pentru firma AK STEEL


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Rezultate de succes pentru firma AK STEEL


AK Steel Holding Corporation (specializata in procesarea otelului, productia de tabla bobinata, otel inoxidabil si fire) a anuntat pentru al treilea trimestru din 2009 vanzari de un miliard USD, suma corespunzatoare unor livrari de 1,047 milioane euro.

fire din otel Rezultatele se pozitioneaza la 50% in comparatie cu intervalul corespunzator al anului precedent, cand cifra de afaceri era de 2,15 miliarde USD, la o cantitate furnizata de 1,47 milioane de tone. Pretul mediu aferent perioadei analizate a fost de 994 USD/tona, in scadere de la 1.072 USD/tona cat era in trimestrul al doilea si reprezentand 68% din nivelul specific anului trecut, informeaza Moldovaconstruct.

In pofida traversarii celei mai grave depresiuni economice din ultimii 75 de ani, compania s-a pastrat in limitele profitabilitatii. Pentru ultimul trimestru din 2009, au fost programate livrari de 1,3 milioane de tone, cu 24% mai mult fata de intervalul iulie - septembrie, in conditiile unei scaderi a pretului cu inca 2%.

In ultima perioada, managementul AK Steel si-a prevenit clientii asupra posibilitatii cresterii pretului cu aproximativ 235 USD/tona pentru o serie de produse care vor fi livrate in luna februarie. Masura vizeaza, in principal, sortimentele executate din otel inoxidabil si a fost dictata de majorarea preturilor la materiile prime si energie. De asemenea, s-au anuntat sporiri cu 60 USD/tona pentru comenzile care vor viza sortimente de otel-carbon de uz general, majorarile fiind dictate de marirea cererii si  a costurilor, informeaza Moldovaconstruct.

Sursa: Moldovaconstruct
 
28/01/2010 - Acest articol a fost citit de 1967 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 34 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60%...
Hidroelectrica a retehnologizat centrala...
Cum sa eviti penele de curent?
Romania va trebui sa plateasca 12,5 miliarde...
Panouri solare si leduri pentru iluminatul stradal
Stirile urmatoare
Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri...
Retrasib Sibiu ofera companiei Transelectrica...
Emerson estimeaza o cifra de afaceri de 21,5...
Electrica liciteaza 285 mil. euro pentru...
Energie electrica din cutie
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric