Emerson estimeaza o cifra de afaceri de 21,5 mld USD pentru 2010


ghidelectric.ro
Vineri, 26 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Emerson estimeaza o cifra de afaceri de 21,5 mld USD pentru 2010


Concernul Emerson, specializat in fabricatia unei game diverse de inalte tehnologii industriale, avand sediul central in localitatea St. Louis - SUA, a comunicat rezultatele financiare aferente intervalului octombrie - decembrie 2009.

emerson Conform documentelor oficiale, vanzarile in perioada mentionata au fost de 5 miliarde USD, in scadere cu 7% comparativ cu anul anterior. Analiza pe segmente de activitate indica scaderi de 9% in ceea ce priveste managementul de procese, de 21% in sectorul de automatizari industriale, de 5% in domeniul de retele electrice si de 5% pentru scule. Singura crestere a fost consemnata pe segmentul tehnologiilor de climatizare. Dat fiind faptul ca presiunile economice sunt, in continuare, destul de mari, reprezentantii grupului considera ca acest nivel este satisfacator pentru inceputul unui nou an fiscal, scrie Agendaconstructiilor.

Imbunatatirea ratei profitului demonstreaza ca masurile aplicate au fost corecte. In continuare, pentru a se reusi depasirea cu succes a crizei, Emerson se va focaliza pe accelerarea programelor de lansare a noilor produse, concomitent cu efectuarea de investitii in economiile statelor aflate in curs de dezvoltare si derularea unor programe strategice de achizitii atat pe pietele traditionale, cat si in zonele adiacente acestora. In termeni financiari, pentru 2010 se estimeaza un impact negativ asupra rezultatelor de 3% - 6%, exercitat de achizitia companiei Avocent, potrivit Agendaconstructiilor.

Efectul va fi oarecum compensat de castigurile din diferentele de curs valutar si, mai ales, de impactul pozitiv al noilor tehnologii asupra productivitatii. In consecinta, pentru exercitiul financiar curent se estimeaza realizarea unei cifre de afaceri cuprinse intre 20,9 miliarde USD si 21,5 miliarde USD. Echipamentele de prelucrare a tevilor marca Ridgid, promovate de Emerson, sunt disponibile in Romania prin intermediul firmei RET Utilaje, din Bucuresti.


Sursa: Agendaconstructiilor
 
19/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2783 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 69 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Amenajari instalatii electrice"
Stirile anterioare
Retrasib Sibiu ofera companiei Transelectrica...
Compania Hitachi Koki are o cifra de afaceri...
Rezultate de succes pentru firma AK STEEL
Cum vrea Sommering Install sa creasca cu 60%...
Hidroelectrica a retehnologizat centrala...
Stirile urmatoare
Electrica liciteaza 285 mil. euro pentru...
Energie electrica din cutie
Am consumat cu 13% mai putine becuri economice...
EnergoBit isi construieste o noua fabrica
Energopetrol mizeaza anul acesta pe un profit...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric