Tendinte de scadere in industria de echipamente de ridicat


ghidelectric.ro
Sambata, 13 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Tendinte de scadere in industria de echipamente de ridicat


Compania Haulotte, din Franta, specializata in productia de echipamente de ridicat (platforme aeriene, nacele, instalatii telescopice etc.), a realizat in trimestrul al treilea din 2009 o cifra de afaceri de 48,7 milioane de euro.

nacele In scadere puternica de la cele 118,1 milioane de euro cat se inregistra in intervalul corespunzator al anului anterior. Din punct de vedere al structurii, livrarile au fost de 34 milioane de euro pe segmentul de sisteme de ridicare si de 8,9 milioane de euro pentru cel al utilajelor de manipulare, scrie Agendaconstructiilor.ro.

De asemenea, departamentul de service a inregistrat rezultate financiare de 5,8 milioane euro. Referitor la distributia geografica, principalele incasari au fost consemnate in Europa (34,4 milioane de euro) si America de Nord (8,9 milioane de euro). Nivelul consolidat al veniturilor nete pentru primele 9 luni din 2009 a fost de 148,5 milioane de euro, cu aproape 40% mai putin fata de intervalul ianuarie - septembrie 2008. Din aceasta suma, 70,6% a constituit ponderea vanzarilor de motoare.

Oficialii companiei sunt de parere ca, tinand cont de realitatile economice actuale, este putin probabila o ameliorare vizibila a situatiei financiare, astfel incat rezultatele pentru intregul an vor fi la fel de pesimiste. In Romania, produsele Haulotte sunt distribuite de compania CDP Access Group, cu filiale in localitatile Mioveni, Sibiu, Constanta, Timisoara si Iasi.

Sursa: Agendaconstructiilor
 
01/02/2010 - Acest articol a fost citit de 2714 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 71 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule
Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor
Vanzari de motoare electrice de 26 mil. euro
Echipamente electrice in atentia ANPC
Vanzari in crestere pentru producatorul de...
Stirile urmatoare
Businessul generat de activitatile din Romania...
Electroputere are pierderi insemnate desi...
BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8...
Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND
Scadere a cererii de scule profesionale
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric