BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

BLACK & DECKER: Diminuari ale livrarilor de scule


Producatorul international de scule Black & Decker, din Towson, Maryland - SUA, a comunicat rezultatele aferente trimestrului al treilea din 2009, conform carora vanzarile nete ale companiei au fost de 1,2 miliarde USD, in scadere cu 23% fata de 2009.

scule Oficialii societatii considera ca datele furnizate indica o situatie cu putin mai buna fata de estimarile initiale, ceea ce se datoreaza unor campanii promotionale, precum si conditiilor favorabile de pe piata valutara. In continuare, sunt aplicate masuri drastice de control al costurilor si de imbunatatire a profitabilitatii operationale, informeaza Agendacondtructiilor.ro.

In SUA, pe segmentul de instrumente electrice si accesorii, livrarile s-au redus cu 21%. Grupa de produse industriale a continuat sa se afle sub o presiune maxima, pe fondul activitatii reduse in domeniul constructiilor, inregistrand o contractie de 20%. Aceeasi scadere a fost consemnata si in ceea ce priveste sectorul sortimentelor de larg consum.

In Europa, situatia este oarecum asemanatoare, cu diminuari ale vanzarilor de aproximativ 20%, un declin si mai accentuat fiind cel din zona de est a continentului. In cadrul diviziei de feronerie, scaderile au fost de 17%, iar in ceea ce priveste sistemele de fixare si asamblare livrarile s-au situat la un nivel cu 24% mai mic in comparatie cu trimestrul al treilea din 2008. Pe piata din Romania, distribuitor al produselor Black & Decker este compania Yalco, din Bucuresti. Informatii suplimentare, informeaza Agendaconstructiilor.


Sursa: Agendaconstructiilor
 
01/02/2010 - Acest articol a fost citit de 3254 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 69 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Comert electrice"
Stirile anterioare
Electrica spera la o usoara crestere a afacerilor
Vanzari de motoare electrice de 26 mil. euro
Echipamente electrice in atentia ANPC
Vanzari in crestere pentru producatorul de...
Adio baterii ieftine, Panasonic cumpara Sanyo
Stirile urmatoare
Tendinte de scadere in industria de echipamente...
Businessul generat de activitatile din Romania...
Electroputere are pierderi insemnate desi...
BLACK & DECKER a avut o cifra de afaceri de 4,8...
Diminuare cu 14,9% a vanzarilor pentru LEGRAND
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric