Electricienii au cea mai mare stabilitate la serviciu


ghidelectric.ro
Joi, 23 Noiembrie 2017
Ne gasiti si pe:            

Electricienii au cea mai mare stabilitate la serviciu


Electricienii, electromecanicii si infirmierii au cel mai stabil loc de munca, potrivit unui studiu realizat recent. Media nationala de ocupare a unui post de catre un electrician este de 12 ani.

Electricieni

Potrivit unui studiu recent intitulat ”Impactul calificarii si recalificarii asupra cererii si ofertei de munca” realizat in cadrul proiectului “Biroul pentru observarea pietei muncii” coordonat de Blocul National Sindical (BNS) cele mai stabile meserii sunt cea de electrician, electromecanic si infirmier.

 

Acelasi studiu ne arata ca printre cele mai intalnite ocupatii la cei 6,15 milioane de romani salariati sunt cea de de contabil contabil (2,21% din total), confectioner (2,2% din total) si personal de paza si ordine publica (2,04% din total).

 

Cele mai sigure ocupatii de la noi din tara sunt cea electrician, montator si reparator de linii electrice si subterane (cu o stabilitate medie de 12,5 ani), electromecanic si reparator de aparate si echipamente electrice (aproximativ 11 ani) si infirmiera sau si ingrijitoare in  institutii de ocrotire sociala si sanitara, cu o vechime medie de aproape 11 ani.

 

La polul opus, adica al celor mai instabile ocupatii se afla cele de barman si ospatar (mai putin de cinci ani este media petrecuta de o persoana in joburi de acest gen), agenti in activitatea financiara (4,4 ani), agenti comerciali (5,2 ani) si personal de paza si ordine publica (5,5 ani).

 
30/08/2012 - Acest articol a fost citit de 6499 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 109 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
Profitul General Electric a scazut in primul...
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
Stirile urmatoare
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYVrei sa iti cresti profitul? Iata ce trebui sa faci pentru a ajunge la publicul tinta

echipamente electrice portal
Anul 2016, un nou pas pentru tine, o noua provocare pentru business-ul tau: cu deciziile potrivite, anul 2016 poate fi anul tau de SUCCES rasunator. Ghidelectric.ro iti este alaturi!

Daca in 2016 ti-ai propus sa iti cresti afacerea online, noi te putem ajuta sa ajungi la publicul tinta! Ghidelectric.ro este un portal ce ofera informatii cuprinzatoare despre industria din Romania si nu numai. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva.


Portalul Ghidelectric.ro se afla in prima pagina de Google, cu peste 500 de expresii relevante pentru industria echipamentelor electrice si automatizarilor.


Categorii Industria de Azi:

Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric