Electricienii au cea mai mare stabilitate la serviciu


ghidelectric.ro
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Ne gasiti si pe:            

Electricienii au cea mai mare stabilitate la serviciu


Electricienii, electromecanicii si infirmierii au cel mai stabil loc de munca, potrivit unui studiu realizat recent. Media nationala de ocupare a unui post de catre un electrician este de 12 ani.

Electricieni

Potrivit unui studiu recent intitulat ”Impactul calificarii si recalificarii asupra cererii si ofertei de munca” realizat in cadrul proiectului “Biroul pentru observarea pietei muncii” coordonat de Blocul National Sindical (BNS) cele mai stabile meserii sunt cea de electrician, electromecanic si infirmier.

 

Acelasi studiu ne arata ca printre cele mai intalnite ocupatii la cei 6,15 milioane de romani salariati sunt cea de de contabil contabil (2,21% din total), confectioner (2,2% din total) si personal de paza si ordine publica (2,04% din total).

 

Cele mai sigure ocupatii de la noi din tara sunt cea electrician, montator si reparator de linii electrice si subterane (cu o stabilitate medie de 12,5 ani), electromecanic si reparator de aparate si echipamente electrice (aproximativ 11 ani) si infirmiera sau si ingrijitoare in  institutii de ocrotire sociala si sanitara, cu o vechime medie de aproape 11 ani.

 

La polul opus, adica al celor mai instabile ocupatii se afla cele de barman si ospatar (mai putin de cinci ani este media petrecuta de o persoana in joburi de acest gen), agenti in activitatea financiara (4,4 ani), agenti comerciali (5,2 ani) si personal de paza si ordine publica (5,5 ani).

 
30/08/2012 - Acest articol a fost citit de 4343 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 81 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
Profitul General Electric a scazut in primul...
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
Stirile urmatoare
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYIn 2015 facem afaceri organizate: bugete mici, contacte tergetate si contracte profitabile

ghidelectric
Anul 2015, un nou pas pentru fiecare dintre Dumneavoastra, o noua provocare pentru afacerile pe care le derulati: cu deciziile potrivite, anul 2015 poate fi anul Dumneavoastra de succes rasunator. Ghidelectric.ro va sta alaturi.

Ne uitam in urma si ne dam seama ca am depasit momente critice impreuna, o economie de piata oscilanta si o putere de cumparare scazuta alarmant. Dar in cativa ani lucrurile si-au revenit incet si sigur, iar in momentul de fata business-ul in Romania a dobandit noi criterii de referita: eficientizare maxima a vanzarilor, fara risipa de resurse si cresterea vanzarilor catre clientii mici si constanti, concomitent cu mentinerea relatiilor fata de marii consumatori.


Care este raspunsul reusitei in business in 2015? Nimeni nu poate raspunde cu exactitate, cu atat mai mult cu cat fiecare companie are specificatii proprii. Puteti insa sa incercati sa gasiti instrumentele care sa aduca companiei Dumneavoastra un succes mai mare decat ati inregistrat anul trecut.


Citeste articolul

Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric