IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul Parlamentului


ghidelectric.ro
, 25 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul Parlamentului


Anul acesta pasim impreuna pe covorul rosu intr-o atmosfera de gala, la Galeria Vedetelor IEAS, celebrand succesul si realizarile fiecarui expozant din ultimul an.

Galeria Vedetelor, IEAS 2012

Cea de-a VIII-a editie a IEAS isi va deschide portile in data de 11 septembrie sub aceleasi coordonate ce l-au consacrat in ultimii ani- Bucuresti, Palatul Parlamentului. Timp de 4 zile, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.C. Bratianu de la Palatul Parlamentului, companii de referinta expun echipamente electrice, sisteme automatizate si electronice create special pentru un consum redus de energie. Printre companiile prezente se numara: Eaton Electric, Coelco Trade, National Instruments, Obo Bettermann, Siemens, Schneider Electric si multi altii.

 

 

Mentinand traiectoria anilor trecuti, IEAS a inregistrat o crestere seminficativa a companiilor interesate, precum si a participantilor la Congresul de Energie CEEER 2012, prin abordari inovative si de actualitate pentru acest domeniu.

 

 

IEAS, prin manifestarile sale abordeaza subiectele de interes pentru piata de energie, echipamente electrice si automatizari industriale, iar in perioada 11-12 septembrie, in sala Nicolae Balcescu, se va desfasura Congresul de Energie si Echipamente Electrice (CEEER 2012), eveniment organizat impreuna cu Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME. Tematica CEER 2012 acopera domenii variate, abordate in detaliu cu ajutorul specialistilor de referinta din domeniu.

 

Tot in cadrul evenimentului va avea loc o masa rotunta sustinuta de Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE); DK EXPO si  IRE invita specialistii din institutele de proiectare si cercetare, din companiile care gestioneaza si exploateaza retelele electrice din SEN cat si din mediul academic, la o discutie deschisa organizata in colaborare cu UPB avand ca plan de referinta masurarile sincronizate si impactul acestora asupra algoritmilor de control.

 

 

Ne-am dorit sa aducem noutati in fiecare an, venind in sprijinul companiilor, si am reusit acest lucru datorita dumneavoastra!

 

 

Suntem onorati sa va avem alaturi si va multumim pentru increderea acordata!

 

 

Invitatia Dvs., aici: http://www.ieas.ro/invitatie.html

 

Accesul la International Electric&Automation Show, IEAS este liber.

 

Programul de vizitare este:
11 - 13 septembrie a.c. între orele 10:00 – 18:00; 
14 septembrie a.c. între orele 10:00 – 16:00;
Acces – Palatul Parlamentului, Bucuresti, poarta B3/E1 dinspre Calea 13 Septembrie.

 

 

 

Vizionare Placuta la IEAS 2012!

 

Organizatorii,

 

DK EXPO

 

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

 

E-mail: office@dk-expo.ro

 

www.ieas.ro

 

 

 
28/08/2012 - Acest articol a fost citit de 2934 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 40 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
IEAS – un targ revolutionar
Inscrieri finale la IEAS
Congresul de energie si echipamente electrice...
Pe ultima suta de metri, ultimele standuri...
Galeria Vedetelor la IEAS 2012
Stirile urmatoare
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a...
IEAS 2013: peste 40% din suprafata...
IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul...
Maine se deschide INTERNATIONAL...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric