Maine se deschide INTERNATIONAL ELECTRIC&AUTOMATION SHOW, IEAS 2013


ghidelectric.ro
Joi, 28 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Maine se deschide INTERNATIONAL ELECTRIC&AUTOMATION SHOW, IEAS 2013


Maine se deschide cea de-a IX a editie a celui mai important eveniment de echipamente electrice si automatizari, IEAS din Romania.

IEAS 2013

Pe o suprafata de peste 3.600mp, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu, circa 100 de companii de top din Romania si din strainantate va asteapta cu cele mai noi produse si cele mai noi tehnologii din industria de echipamente electrice, energetice si automatizarilor.


Anul acesta, IEAS isi deschide portile si pentru copii. Timp de 4 zile, in perioada 10-13 septembrie cei pasionati de echipamente electrice, electronice si automatizari vor putea lua parte la cele mai interactive work-shopuri si ateliere, adaptate special pentru varsta lor.


In cadrul editiei din acest an vor fi prezentate produse si tehnologii inovative menite sa reduca atat consumul de energie cat si sa simplifice si sa extinda utilizarea acestora in diverse ramuri ale industriei. Platforme online conectate la aparatele casnice din casele dumneavoastra, senzori automatizati ce vor putea fi actionati prin intermediul internetului sau a retelelor wireless, module integrate de prezentare, roboti industriali, conectori si cabluri cu o rezistenta marita, automobile electrice si multe alte astfel de produse si servicii integrate vor fi expuse in cadrul IEAS 2013.


Pornind de la ideea ca noi suntem responsabili de viitorul copiilor nostri si de educatia lor, targul IEAS ofera ocazia celor mici sa descopere lumea energiei, a echipamentelor electrice si a automatizarilor, sa asiste la ateliere practice, sa invete despre electricitate.


Pe langa demonstratiile si atelierele practice la care vor putea participa, copiii vizitatori sunt invitati la un concurs inedit in care isi vor arata talentul si indeletnicirile.


Concursul se va desfasura in zilele de 10,11 si 12 septembrie, urmand ca vineri, 13 septembrie sa aiba loc anuntarea castigatorilor. Concursul se adreseaza tutoror copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-12 ani, iar cei care participa pot castiga un PlayStation 3, o bicicleta, un joc lego si multe carti si DVD-uri.

 


In acelasi timp cu expozitia de echipamente electrice si automatizari va avea loc cea de-a doua editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 in Sala Nicolae Balcescu. Congresul CEEER 2013 tinde sa devina un eveniment de referinta pe piata romaneasca de specialitate, aducand sub acelasi acoperis cele mai importante firme din domeniul energetic si de echipamente electrice, lideri din domeniul academic si institutiile de stat, oameni de afaceri si persoanele de decizie din intreprinderile sectorului energetic.


Vizitarea evenimentului este GRATUITA. Deschiderea IEAS are loc in data de 10 Septembrie la orele 10:00, iar programul de vizitare este de la orele 10:00 pana la 18:00, exceptie in ultima zi, cand evenimentul se incheie la orele 16:00. Accesul in Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.


Va asteptam la cea de-a IX-a editie a IEAS!

 
09/09/2013 - Acest articol a fost citit de 2948 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul...
IEAS 2013: peste 40% din suprafata...
IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a...
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
Stirile urmatoare
Eveniment de echipamente electrice si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric