Eveniment de echipamente electrice si automatizari, IEAS - Urmare editia IX-a -


ghidelectric.ro
Luni, 6 Decembrie 2021
Ne gasiti si pe:            

Eveniment de echipamente electrice si automatizari, IEAS - Urmare editia IX-a -


Pe o suprafata de peste 3.600 mp, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu de la Palatul Parlamentului, peste 100 de companii de top din tara si din strainantate au expus cele mai noi tehnologii din industria energetica, electrica si automatizari.

IEAS 2013

Timp de 4 zile, intre 10 si 13 Septembrie s-a desfasurat cel mai mare eveniment dedicat industriei din Romania.

 

 

            Anul acesta evenimentul IEAS a sustinut, in premiera, tinerii si copiii ce au dorit sa isi  dezvolte abilitatile si interesul catre aceasta industrie. IEAS 2013 s-a desfasurat sub sloganul „Copii azi...Ingineri Maine.”  iar in perioada evenimentului cei pasionati de energie au putut lua parte la cele mai interactive work-shopuri si ateliere in cadrul spatiilor special amenajate.

 

 

            In cadrul targului au fost prezentate produse si tehnologii inovative menite sa reduca atat consumul de energie cat si sa simplifice si sa extinda utilizarea echipamentelor in industriile carora se adreseaza. Printre produsele expuse se numara: platforme online si senzori automatizati, module integrate de prezentare, roboti industriali, conectori si cabluri electrice, tablouri si celule electrice, sisteme automatizate complexe, automobile electrice si echipamente destinate acestora, precum si multe alte servicii si echipamente dedicate domeniului electric.

 

 

            Editia a IX-a a evenimentului a inregistrat o crestere de 10% a companiilor prezente din tara si din strainatate fata de editia anterioara, fiind inscrisi 108 expozanti. Au fost prezente companii din Germania, Italia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovenia, China si Rusia alaturi de companiile romanesti. Anul acesta evenimentul a extins promovarea externa,  IEAS fiind prezent in cadrul renumitului targ Hannover Messe din Germania, unul din cele mai importante targuri dedicate industriei de automatizari din lume. Acest lucru a fost dublat de promovarea targetata a evenimentului pe plan local, actiuni ce au dus la un numar mai mare de vizitatori fata de anul precedent, fiind inregistrati peste 3700 de vizitatori specialisti. Evenimentul de echipamente electrice si automatizari, IEAS, organizat sub conceptul „Business is sharing”, ofera printre cele mai bune solutii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un  mediu de afaceri atractiv.  Acesta se adreseaza in mare masura tuturor industriilor, cu precadere catre piata energetica, electronica, electrica si automatizarilor.

 

 

            In zilele 10 si 11 Septembrie a avut loc in cadrul IEAS cea de-a doua editie a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 in Sala Nicolae Balcescu. Cele peste 300 de persoane prezente la editia din acest an a CEEER s-au bucurat de prezenta Ministrului Mihnea Costoiu, care a participat la Deschiderea Oficiala a evenimentului si, totodata, si la prima sesiune a Congresului, Eficienta energetica si politici in domeniul energiei. Alaturi de Domnia Sa, s-a alaturat si Vicepresedintele ANRE, domnul Emil Calota si Directorul ANRE, domnul Corneliu Radulescu.

 

 

            Menit a deveni unul din cele mai importante evenimente autohtone in domeniul energiei si echipamentelor electrice, dedicat specialistilor energetici si persoanelor implicate in sectoarele conexe, CEEER 2013 a adus sub acelasi acoperis cei mai importanti specialisti din industria energetica din Romania, precum: Decanul Facultatii de Energetica – Prof. Dr. Ing. Valentin Navrapescu, Presedintele RPIA – Ciprian Glodeanu, Prorector UPB – Prof. Dr. Ing. Claudia Popescu, Director Transelectrica – Gheorghe Indre, CEO Cez – Ion Lungu, CNR-CME – Calin Vilt si multi altii.

 

 

           

 

 

 

 

 

            Subiectele in discutie au cuprins sectoarele cu cele mai multe intrebari de rezolvat, printre care putem enumera: eficienta energetica, smart grid, surse regenerabile de energie, standardul, ISO 50001, echipamente electrice sau politici in domeniul energiei.

 

 

            Pentru prima data in cadrul evenimentului, in sala Drepturile Omului, in data de 11 Septembrie, s-a desfasurat in paralel seminarul StarGrid, organizat in parteneriat cu Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO), ce s-a bucurat de prezenta celor mai importanti reprezentanti in domeniu din patru tari europene: David Nestle - Fraunhofer Institut für Windenergie und Energiesystemtechnik,  Dr. Ing. Georgio Franchioni - Ricerca sul Sistema Energetico - RSE S.p.A., Italia (tbc) si altii.

 

 

            CEEER 2013 a fost sustinut de:  Asociatia Româna pentru Energie Eoliana; Consiliul Român pentru Cladiri Verzi; Asociatia Româna a Industriei Fotovoltaice; Comitetul Român al Consiliului Mondial al Energiei; Asociatia de Standardizare din Romani; Patronatul Societatilor din Constructii; Uniunea Generala a Industriasilor din Romania.

 

 

 

 

 

            Evenimentul International Electric&Automation Show, IEAS, se desfasoara anual in locatia traditionala a Palatului Parlamentului. Anul viitor va avea loc editia a X-a intre 9 si 12 Septembrie. Vizitarea evenimentului este gratuita tuturor specialistilor din domeniu.

 

 

            Informatii suplimentare privind editia actuala cat si cea viitoare sunt disponibile la coordonatele de mai jos.

 

 

 

 

 

Va asteptam la IEAS!

 

 

 

 

 

DK EXPO

 

 

Str. Av. Iuliu Tetrat, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84

E-mail: office@dk-expo.ro

Web: www.ieas.ro

 
23/09/2013 - Acest articol a fost citit de 4116 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 49 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
Maine se deschide INTERNATIONAL...
IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul...
IEAS 2013: peste 40% din suprafata...
IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a...
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| Carolina Design| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric