Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o companie de echipamente electrice din Cluj


ghidelectric.ro
Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Ne gasiti si pe:            

Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o companie de echipamente electrice din Cluj


Compania Energom infiintata in urma cu zece ani, cu capital francez la Cluj, intentioneaza sa angajeze 20 de ingineri si tehnicieni, anul acesta. Astfel, compania va ajunge sa aibe 100 de salariati.

ingineri

Directorul general al firmei Energom, Pascal Fesneau detine si functia de consul onorific al Frantei la Cluj. Compania Energom doreste sa angajeze anul acesta înca 20 de ingineri și tehnicieni, punând accent pe promovarea francofoniei și a oportunitaților de angajare pentru tinerii cu studii tehnice și cunoștiințe de limba franceza, ajungând la peste 100 de angajați în 2013.

 

"Sunt locuri de munca la Cluj-Napoca. Automatizari, electrice, mecanice, materiale plastice sunt doar câteva dintre domeniile industriale unde exista cerere pentru tineri calificați. Sa nu neglijam învațamântul tehnic și învațamântul francofon. Inginerii, tehnicienii și informaticienii francofoni au oportunitați reale în țara și în strainatate" a declarat Pascal Fesneau.

 

Acesta a invitat saptamana trecuta mai multe personalitati la sediul firmei pe care o conduce, pentru a marca zece ani de activitate - Philippe Gustin, ambasadorul Franței la București, primarul Emil Boc, Thierry Carte - directorul Grup Peintamelec, Christophe Pomez - directorul IF Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, Wouter Reijers - consul onorific al Olandei la Cluj, Augustin Feneșan - președinte APM Cluj, Herea - președintele Clubului Francofon de Afaceri din Cluj, Ludger Thol - Președinte Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germana din Transilvania de Nord și alții.

 

 
08/04/2013 - Acest articol a fost citit de 7005 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 79 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Locuri de munca pentru inginerii romani, in...
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYVrei sa iti cresti profitul? Iata ce trebui sa faci pentru a ajunge la publicul tinta

echipamente electrice portal
Anul 2016, un nou pas pentru tine, o noua provocare pentru business-ul tau: cu deciziile potrivite, anul 2016 poate fi anul tau de SUCCES rasunator. Ghidelectric.ro iti este alaturi!

Daca in 2016 ti-ai propus sa iti cresti afacerea online, noi te putem ajuta sa ajungi la publicul tinta! Ghidelectric.ro este un portal ce ofera informatii cuprinzatoare despre industria din Romania si nu numai. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva.


Portalul Ghidelectric.ro se afla in prima pagina de Google, cu peste 500 de expresii relevante pentru industria echipamentelor electrice si automatizarilor.


Categorii Industria de Azi:

Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric