Locuri de munca pentru inginerii romani, in strainatate


ghidelectric.ro
Miercuri, 13 Decembrie 2017
Ne gasiti si pe:            

Locuri de munca pentru inginerii romani, in strainatate


Daca sunteti inginer si cautati un loc de munca aveti multe sanse sa gasiti unul in Norvegia sau in Germania. Aici puteti castiga un salariu de pana la 110.000 de euro brut pe an.

ingineri

Norvegia pune la bataie doua posturi de inginer mecanic pentru solutionarea erorilor tehnice, programare pe masini de debitat cu jet de apa si proiectare de echipamente pentru cuptoare de topire, incluzand masini de gaurit. Cei care doresc sa se inscrie pentru acest post trebuie sa aiba o licenta in inginerie mecanica si sa fie familiarizati cu programele CAD 2D: Autocad, Autodesk Inventor sau similar si sa vorbeasca fluent limba engleza. Salariul variaza in functie de experienta, intre 40.000 - 53.000 de euro brut/an. Acesta poate creste dupa o perioada de timp daca angajatul invata sa vorbeasca si sa scrie in limba norvegiana. Contractul incepe la data de 1 octombrie si se lucreaza 37,5 ore pe saptamana. Aceste posturi sunt disponibile in regiunea Oyjord.

 

Tot in Norvegia, insa in regiunea Oslo, mai sunt disponibile inca doua posturi de inginer mecanic in cadrul unei agentii de consultanta in sectorul petrolului si gazelor naturale, care se ocupa cu oferte si vanzari, studii, proiectare, planificare, achizitii si logistica, executie si instalare, testare, punere in functiune si operatiuni de dezafectare pentru cinci platforme din domeniul petrolului si gazelor naturale. Cerintele pentru cei care sunt interesati de acest post sunt: sa fie masteranzi in inginerie mecanica, sa dispuna de un certificat si experienta in sudura, sa aibe experienta de lucru in atelier mecanic/productie, sa cunoasca bine limba engleza si sa aibe peste cinci ani de experinta. Salariul pentru acest post variaza in functie de experienta, de la 41 la 56 euro brut/ora, putand sa ajunga pana la 110.000 euro brut/an.


De asemenea, in Oslo mai sunt disponibile inca trei posturi de inginer electric echipamente de putere in petrol si gaze. Salariul pentru acest post poate ajunge la 110.000 de euro brut/an.

Si Germania are oferte de munca pentru romani. Aici sunt disponibile un post tehnician inginer electric, pentru care angajatorul ofera un salariu de cel putin 2.600 de euro brut/luna, un post de dezvoltator software, cu studii in ingineria electrica sau calculatoare si experienta in sistemul real de operare, pentru care salariul incepe de la 35.000 de euro anual, si doua posturi de inginer electrician in Stuttgart, pentru un salariu de 40.000 - 45.000 euro brut/an.

Cei interesati pot trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail ot_eures@ajofm.anofm.ro.

 
21/08/2012 - Acest articol a fost citit de 6466 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 149 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
Profitul General Electric a scazut in primul...
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
Stirile urmatoare
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYVrei sa iti cresti profitul? Iata ce trebui sa faci pentru a ajunge la publicul tinta

echipamente electrice portal
Anul 2016, un nou pas pentru tine, o noua provocare pentru business-ul tau: cu deciziile potrivite, anul 2016 poate fi anul tau de SUCCES rasunator. Ghidelectric.ro iti este alaturi!

Daca in 2016 ti-ai propus sa iti cresti afacerea online, noi te putem ajuta sa ajungi la publicul tinta! Ghidelectric.ro este un portal ce ofera informatii cuprinzatoare despre industria din Romania si nu numai. Ghidelectric.ro este un portal de specialitate, care se adreseaza specialistilor din industrie, furnizori si consumatori deopotriva.


Portalul Ghidelectric.ro se afla in prima pagina de Google, cu peste 500 de expresii relevante pentru industria echipamentelor electrice si automatizarilor.


Categorii Industria de Azi:

Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric:
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric