Locuri de munca pentru inginerii romani, in strainatate


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

Locuri de munca pentru inginerii romani, in strainatate


Daca sunteti inginer si cautati un loc de munca aveti multe sanse sa gasiti unul in Norvegia sau in Germania. Aici puteti castiga un salariu de pana la 110.000 de euro brut pe an.

ingineri

Norvegia pune la bataie doua posturi de inginer mecanic pentru solutionarea erorilor tehnice, programare pe masini de debitat cu jet de apa si proiectare de echipamente pentru cuptoare de topire, incluzand masini de gaurit. Cei care doresc sa se inscrie pentru acest post trebuie sa aiba o licenta in inginerie mecanica si sa fie familiarizati cu programele CAD 2D: Autocad, Autodesk Inventor sau similar si sa vorbeasca fluent limba engleza. Salariul variaza in functie de experienta, intre 40.000 - 53.000 de euro brut/an. Acesta poate creste dupa o perioada de timp daca angajatul invata sa vorbeasca si sa scrie in limba norvegiana. Contractul incepe la data de 1 octombrie si se lucreaza 37,5 ore pe saptamana. Aceste posturi sunt disponibile in regiunea Oyjord.

 

Tot in Norvegia, insa in regiunea Oslo, mai sunt disponibile inca doua posturi de inginer mecanic in cadrul unei agentii de consultanta in sectorul petrolului si gazelor naturale, care se ocupa cu oferte si vanzari, studii, proiectare, planificare, achizitii si logistica, executie si instalare, testare, punere in functiune si operatiuni de dezafectare pentru cinci platforme din domeniul petrolului si gazelor naturale. Cerintele pentru cei care sunt interesati de acest post sunt: sa fie masteranzi in inginerie mecanica, sa dispuna de un certificat si experienta in sudura, sa aibe experienta de lucru in atelier mecanic/productie, sa cunoasca bine limba engleza si sa aibe peste cinci ani de experinta. Salariul pentru acest post variaza in functie de experienta, de la 41 la 56 euro brut/ora, putand sa ajunga pana la 110.000 euro brut/an.


De asemenea, in Oslo mai sunt disponibile inca trei posturi de inginer electric echipamente de putere in petrol si gaze. Salariul pentru acest post poate ajunge la 110.000 de euro brut/an.

Si Germania are oferte de munca pentru romani. Aici sunt disponibile un post tehnician inginer electric, pentru care angajatorul ofera un salariu de cel putin 2.600 de euro brut/luna, un post de dezvoltator software, cu studii in ingineria electrica sau calculatoare si experienta in sistemul real de operare, pentru care salariul incepe de la 35.000 de euro anual, si doua posturi de inginer electrician in Stuttgart, pentru un salariu de 40.000 - 45.000 euro brut/an.

Cei interesati pot trimite CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail ot_eures@ajofm.anofm.ro.

 
21/08/2012 - Acest articol a fost citit de 10999 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 188 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Cariere"
Stirile anterioare
Program Examen Autorizare ANRE -Toamna 2012
Regulamentul Concursului National...
Profitul General Electric a scazut in primul...
ANRE organizeaza sesiunea de Primavara 2011 a...
A fost desemnat Electricianul Anului 2010
Stirile urmatoare
Electricienii au cea mai mare stabilitate la...
Program Examen Autorizare ANRE - Primavara 2013
Se cauta 20 de ingineri si tehnicieni la o...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric