IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul Parlamentului, Bucuresti


ghidelectric.ro
Sambata, 2 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul Parlamentului, Bucuresti


In 2 saptamani se deschide INTERNATIONAL ELECTRIC&AUTOMATION SHOW, IEAS 2013, un targ dedicat energiei electrice si industriei din Romania.

IEAS

Peste 2 saptamâni se deschide cea de-a IX a ediție a celui mai important eveniment de echipamente electrice și automatizari, IEAS din România. Pe o suprafața de peste 3.600mp, în salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu, circa 100 de companii de top din România și din strainantate vor expune echipamente electrice, sisteme automatizate, componente electronice, sisteme de iluminat și diverse produse și servicii dedicate industriei de echipamente electrice, energetice și a automatizarilor.


Anul acesta, IEAS își deschide porțile și pentru cei mici. Timp de 4 zile, în perioada 10-13 septembrie copiii pasionați de echipamente electrice, electronice și automatizari vor putea lua parte la cele mai interactive work-shopuri și ateliere.


În cadrul expoziției vor fi prezentate produse și tehnologii inovative menite sa reduca atât consumul de energie cât și sa simplifice și sa extinda utilizarea acestora în diverse ramuri ale industriei. Platforme online conectate la aparatele casnice din casele dumneavoastra, senzori automatizați ce vor putea fi actionați prin intermediul internetului sau a rețelelor wireless, module integrate de prezentare, roboți industriali, conectori și cabluri cu o rezistența marita, automobile electrice și multe alte astfel de produse și servicii integrate vor fi expuse în cadrul IEAS 2013.

IEAS 2013 va aduce în plin plan descoperirile din industria de echipamente electrice si evolutia sistemelor automatizate în România, va prezenta cele mai noi proiecte pentru parcuri eoliene și energie regenerabila și va dezbate subiecte de actualitate. Evenimentul se adreseaza în mare masura tuturor industriilor, cu precadere catre industria energetica, electronica, electrica și catre industria construcțiilor.


Pornind de la ideea ca noi suntem responsabili de viitorul copiilor nostri și de educația lor, targul IEAS ofera ocazia celor mici sa descopere lumea energiei, a echipamentelor electrice și a automatizarilor, sa asiste la ateliere practice, sa invețe despre electricitate. Timp de 4 zile vor avea loc o serie de acțiuni menite sa creeze un mediu amuzant dar și educativ în care cei mici se vor alatura celor mari. IEAS 2013 se va desfașura sub sloganul „Copii azi..Ingineri mâine. Școala IEAS”.

Centrul Educational Fluentis s-a implicat în cadrul evenimentului cu un program special creat pentru cei mici: "How Staff Works: Atelier de electronica aplicata pentru copii” care le ofera copiilor ocazia sa descopere principiile de baza ale electronicii prin experimentarea practica a construirii și asamblarii unor circuite, a magnetismului și electricitatii statice, utilizând materiale precum cabluri și baterii, sau chiar materiale simple, comune, cum sunt cerealele de orez, ziarele și revistele. Tot în cadrul evenimentului vor avea loc ateliere interactive în care Ikedoo Institute îi va învața pe cei mici sa construiasca o casa, pornind de la temelie, continuând cu sistemul de iluminat și electricitate pâna la ventilație și design. Fiecare modul îmbina armonios partea teoretica cu partea practica, facând incursiuni în istorie pentru ca cei mici sa înteleaga cum au luat nastere toate aceste principii pe care le folosim în zilele noastre.


Zona destinata copiilor se afla în sala I.C. Bratianu, la toate evenimentele sunt asteptați copii și elevi dornici sa descopere tainele ingineriei. De asemenea organizații studențești și tineri pasionați s-au alaturat proiectului “Copii azi...Ingineri mâine” și vor fi prezenți la eveniment cu proiecte proprii ce vor reprezenta Romania la concursuri internaționale.

Pe lânga demonstrațiile și atelierele practice la care vor putea participa, copiii vizitatori sunt invitați la un concurs inedit în care își vor arata talentul și îndeletnicirile.


Concursul se va desfașura în zilele de 10,11 și 12 septembrie, urmând ca vineri, 13 septembrie sa aiba loc anunțarea castigatorilor. Concursul se adreseaza tutoror copiilor cu vârsta cuprinsa între 3-12 ani iar premiile se vor acorda în urma tragerii la sorți și reprezinta unele dintre cele mai dorite surprize de catre cei mici.

În același timp cu expoziția de echipamente electrice și automatizari va avea loc cea de-a doua ediție a Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER) 2013 în Sala Nicolae Balcescu. Congresul CEEER 2013 tinde sa devina un eveniment de referința pe piața româneasca de specialitate, aducând sub același acoperis cele mai importante firme din domeniul energetic și de echipamente electrice, lideri din domeniul academic și instituțiile de stat, oameni de afaceri și persoanele de decizie din întreprinderile sectorului energetic.


Subiectele în discutie axeaza pe urmatoarele teme:

Energia Regenerabila – Tehnologii și sisteme fotovoltaice, Energia eoliana, Energia solara – arhitectura solara; cladiri solare; aplicatii termice de energie solara, Legea Energiei
Eficienta Energetica - Managementul eficienței energetice, Echipamente și masini electrice pentru creșterea eficienței energetice, Retele inteligente de utilitati ale viitorului – SMART GRID, Legislația privind Smart Grid.
Echipamente Electrice - Siguranța echipamentelor electrice, mentenanța și optimizarea echipamentelor electrice și multe altele.
Sisteme Energetice – Managementul informațiilor Smart Grid, Legislația privind Smart Grid, Arhitecturi de rețele de date în conceptul Smart Grid
Politici în domeniul energiei – Securitatea aprovizionarii cu energie, Standardul ISO 50 001, Legea energiei, Finanțarea domeniului energetic
Petrol si Gaze – Gazele de sist.


Vizitarea evenimentului este GRATUITA. Deschiderea IEAS are loc în data de 10 Septembrie la orele 10:00, iar programul de vizitare este de la orele 10:00 pâna la 18:00, excepție în ultima zi, cand evenimentul se încheie la orele 16:00. Accesul în Palatul Parlamentului se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3.


Va așteptam la cea de-a IX-a ediție a IEAS!

 
28/08/2013 - Acest articol a fost citit de 4056 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 61 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
IEAS 2013: peste 40% din suprafata...
IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a...
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
IEAS ľ un targ revolutionar
Stirile urmatoare
Maine se deschide INTERNATIONAL...
Eveniment de echipamente electrice si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric