IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a VIII-a, recent incheiata


ghidelectric.ro
Luni, 28 Noiembrie 2022
Ne gasiti si pe:            

IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a VIII-a, recent incheiata


Editia adus in prim plan noutatile din industria de echipamente electrice si evolutia sistemelor automatizate din Romania, intr-o atmosfera de gala, de Festival de Film, ambient in care am sarbatorit realizarile din ultimul an.

echipamente electrice si automatizari, gala de film

              Statistica numarului celor prezenti cu stand in cadrul evenimentului s-a mentinut asemantoare anului precedent, fiind insa simtita o implicare mai activa a celor prezenti, o dorinta de a negocia si demara parteneriate de business noi. Participantii IEAS 2012 si-au expus intr-o forma atractiva produsele de ultima ora si au prezentat solutiile si serviciile oferite. Cu toate ca numarul participantilor dar si a vizitatorilor s-a situat in jurul cifrelor de anul trecut,  cei prezenti au apreciat calitatea si interesul acestora. Au fost prezente aproximativ 80 de companii cu produse si servicii si in jur de 3 500 de vizitatori specializati. 

                Prezenta companiilor din strainatate, dar in special a celor din Germania si Franta a demonstrat implicarea tot mai activa a acestora in piata din Romania si in managementul intern al companiilor pe care le reprezinta. De asemenea au fost prezente la IEAS companii din tarile vecine, in special din Bulgaria si Ungaria. China si Rusia au reprezentat cele 2 tari debutante la IEAS cu standuri de imagine impresionante si cu tehnologii deosebite si inovative, observandu-se astfel un interes tot mai mare pentru piata din Romania. Clientii prezenti au impresionat prin standuri de mari dimensiuni si design aparte prin standuri cu etaj, de mari dimensiuni si standuri cu design deosebit, construite din materiale personalizate. Imaginea evenimentului a fost una de impact pentru vizitatori care au apreciat interesul manifestat de cei prezenti.   
 

                In paralel cu zona de expunere s-au desfasurat congrese si conferinte ce au dezbatut subiecte de actualitate pentru industrie. Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER 2012) ce s-a desfasurat intre 11 si 12 septembrie in sala Nicolae Balcescu, organizat in colaborare cu  Comitetul National Roman al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME, a dezbatut teme de interes precum: “Sistemul energetic National” si “Eficienta Energetica”, ”Smart Grid” si “Siguranta instalatiilor si echipamentelor”.  Tot in cadrul IEAS a avut loc o masa rotunta sustinuta de Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie (IRE),  organizata in colaborare cu UPB avand ca plan de referinta masurarile sincronizate si impactul acestora asupra algoritmilor de control. 
 

                Anul acesta fiecare expozant a fost prezent in Galeria Vedetelor, un spatiu creat special pentru participantii IEAS, si au primit aprecierea vizitatorilor sub forma de stele. Astfel, la incheierea campaniei, in cea de-a treia zi de expozitie, cele mai multe stele a primit compania Schneider Electric, fiind urmata de Eaton si Siemens. Vizitatorii expozitiei care au participat la aceasta campanie au participat la tombola cu premii. 3 dintre vizitatorii inscrisi au castigat un IPAD II, un IPHONE 4 si un IPOD Touch. Extragerea si premierea au avut loc in timpul Cocktail-ului aniversar IEAS, joi 13 septembrie a.c.   

               Expozitia de echipamente si conferintele au avut loc în perioada 11 – 14 Septembrie la IEAS 2012 sub sloganul Festival de film. Pentru aceasta editie am defilat pe covorul rosu, am avut invitati de onoare, actori celebri precum Eusebiu Stefanescu, Horatiu Malaele si George Mihaita care au completat atmosfera IEAS 2012 de Festival de Film. La Palataul Parlamentului au ajuns peste 3 500 de specialisti din domeniu în timpul târgului. 
 

Va multumim ca ati fost alaturi de noi la cel mai important eveniment dedicat industriei din Romania!  

DK EXPO SRL 
Str. Aviator Iuliu Tetrat, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti 
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84 
Mobil: 0723 329 260 
www.ieas.ro  /  www.dkexpo.ro

 

 

 
23/09/2012 - Acest articol a fost citit de 2286 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 30 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
IEAS ľ un targ revolutionar
Inscrieri finale la IEAS
Congresul de energie si echipamente electrice...
Stirile urmatoare
IEAS 2013: peste 40% din suprafata...
IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul...
Maine se deschide INTERNATIONAL...
Eveniment de echipamente electrice si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| Alo Deces| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | dentalexcellence.ro | www h2on ro | focusrent ro | melkior | https www funerarii bucuresti ro | https hbsontime com | buy4baby ro | www quickshop ro | www ezera ro | komsitravel ro | www.plantmaster.ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric