IEAS 2013: peste 40% din suprafata evenimentului a fost ocupata de companii importante.


ghidelectric.ro
Joi, 5 Octombrie 2023
Ne gasiti si pe:            

IEAS 2013: peste 40% din suprafata evenimentului a fost ocupata de companii importante.


Editia a IX-a a IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, va etala pentru specialistii interni si internationali noutatile din piata, precum si oportunitatile de business in domeniile sale.

expozitie de echipamente electrice_automatizari_energetica

Timp de 4 zile, in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu de la Palatul Parlamentului, IEAS se va desfasura grandios si eficient pentru a satisface interesele celor prezenti la eveniment. Desigur ca nu vor lipsi elementele cheie din structura sa: expozitie tehnica, conferinte si simpozioane specializate, concursuri si demonstratii tehnice pentru vizitatori. Acestora vom alatura cu originalitate noi suporturi spre a crea ambientul de afaceri tot mai apreciat de companiile participante. 


Expozantii, companii de referinta din Romania si nu numai, vor expune echipamente electrice, sisteme automatizate si electronice, create special pentru un consum redus de energie – tendinta globala in momentul de fata. Totodata nu vor lipsi noutatile domeniilor pe care IEAS le reprezinta: produse, tehnologii si aplicatii performante din industria interna si externa. 

 

 

Avem placerea sa va anuntam primii inscrisi la IEAS 2013 si sa le uram pe aceasta cale Bun Venit. 


AE&T TRADING INTERNATIONAL 

ALFA ENERG
CABUR
COELCO TRADE
CSATARI PLAST
EATON ELECTRIC
EMKA Beschlagteile
EPLAN SOFTWARE SERVICE
EXCLUSIV IMPORT-EXPORT
FINDER ECHIPAMENTE
GERKON ELECTRO
HARTING
HAUFF TECHNIK
HERMI
ICPE ACTEL
NATIONAL INSTRUMENTS
OBO BETTERMANN
PHOENIX CONTACT
PLAMEN RO
RITTAL SISTEME
RONEXPRIM
ROXTEC
VOLTACTIV 

Astfel ca, pana la data de 20 noiembrie 2013, peste 40% din suprafata dedicata expuneri de echipamente, tehnologii si servicii este  ocupata si rezervata.

 

 

 

Precum se stie deja IEAS este un targ tehnic ce aduna vizitatori din urmatoarele zone: ingineri, electriceni, automatisti, constructori, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti din domeniul de petrol si gaze, industria auto, industria mecanica si reprezentanti din segmentul energiei electrice si a distributiei, forumuri de interes din industrie, si altii. 

 

De asemenea Evenimentul de Echipamente electrice si Automatizari se bucura de o promovare puternica in revistele de specialitate si pe web-site-urile dedicate precum: Electricianul, Masurari si Automatizari, Tehnica si Tehnologie, Mesagerul Energetic, Petroleum Review, 100% Construct, Ghidelectric.ro, Oferte Speciale, Tehnologiile Energiei, Univers Ingineresc, Icemenerg, Agenda Constructiilor, Bursa Constructiilor, Constructiv,Tehnica Instalatiilor, Mentenanta si Distributie Industriala - MSDI, Smart Worker, Infoconstruct, IMM Romania, Focus IMM, IBC Focus, Curierul National, Easy Engineering. 


Anul acesta ne-am stabilit sa extindem si mai mult promovarea externa a IEAS, prin actiuni specifice de mediatizare si dialog deschis cu specialistii externi, fie ei organizatori de evenimente simililare IEAS-ului si/sau reprezentanti ai organizatiilor tehnice dedicate industrie in general, ori de ce nu, chiar companii tehnice reprezentative, si sa aducem astfel un plus de vizibilitate editiei din 2013 a evenimentului nostru. 

 

IEAS este singurul eveniment de profil din tara, dedicat industriei de echipamente electrice si automatizari, in care sunt prezente companiile de top din acest segment de piata. Evenimentul se bucura de o promovare targetata, punandu-se accentul pe presa de specialitate si pe mediile de interes pentru potentiali expozanti si vizitatori! 

 

Va invitam sa ne fiti alaturi la cea de-a IX-a editie IEAS. 

 

Cu deosebita consideratie, 

Echipa DK EXPO 

Telefon/Fax: +40 21 231 27 36 / +40 21 231 91 84

E-mail: office@dk-expo.ro  

www.ieas.ro 

 

 

 
20/11/2012 - Acest articol a fost citit de 2379 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 70 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
IEAS, o privire de ansamblu pentru editia a...
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
IEAS ľ un targ revolutionar
Inscrieri finale la IEAS
Stirile urmatoare
IEAS, 10 - 13 septembrie 2013, Palatul...
Maine se deschide INTERNATIONAL...
Eveniment de echipamente electrice si...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric