Pe ultima suta de metri, ultimele standuri disponibile la IEAS!


ghidelectric.ro
Vineri, 23 Februarie 2024
Ne gasiti si pe:            

Pe ultima suta de metri, ultimele standuri disponibile la IEAS!


Evenimentul de echipamente electrice si automatizari, IEAS, va avea loc la Palatul Parlamentului in Bucuresti intre 11 si 14 Septembrie 2012. Evenimentul este in perioada finala de inscrieri.

IEAS

Evenimentul este in perioada finala de inscrieri, in acest moment sunt disponibile ultimele 15 spatii in salile dedicate expozitiei. Lista completa a participantilor inscrisi este disponibila pe www.ieas.ro

 

IEAS reuneste anual aproximativ 100 de companii reprezentative pentru industrie in cele 3 sali de expunere: Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu.

 

In paralel cu zona de expunere au loc evenimente stiintifice: Congresul de Energie si Echipamente Electrice din Romania in zilele de 11 si 12 septembrie in sala Nicolae Balcescu si Masa Rotunda organizata de catre IRE cu tema: „Masuratori sincronizate in electroenergetica” in data de 14 septembrie in aceasi sala de conferinte.

 

IEAS este un targ tehnic cu un public specialist. Anul sunt aproximativ 4.000 de vizitatori din urmatoarele ramuri de interes:  ingineri, electricieni, automatisti, constructori, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti din domeniul de petrol si gaze, reprezentanti din domeniul transporturilor, industria auto, industria mecanica, reprezentanti din segmentul energiei electrice si a distributiei, forumuri de interes din industrie, si alti reprezentanti in stransa legatura cu domeniul evenimentului.

 

In cadrul editiei din acest an va avea loc campania: „Galeria Vedetelor”, o actiune ce isi propune sa premieze cel mai votat produs al evenimentului. In cadrul „Galeriei Vedetelor” fiecare companie din piata poate expune un produs inovativ sau reprezentativ.


Vizitatorii ce vor vota produsul vedeta si castigatorii primelor 3 locuri vor fi premiati de catre organizatori. Pentru informatii privind campania „Galeria Vedetelor” va rugam sa ne contactati la coordonatele de mai jos.

 

Va asteptam sa va alaturati participantilor!

 

Pentru inscrieri si informatii va stam la dispozitie la urmatoarele coordonate:
DK EXPO  / Telefon: 021 231 27 36 / 021 231 91 84; E-mail: office@dk-expo.ro
www.ieas.ro

 
04/07/2012 - Acest articol a fost citit de 2170 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
Galeria Vedetelor la IEAS 2012
Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si...
Shopping la IEAS 2010 !
S-a terminat editia IEAS 2009
Electricianul anului 2009 la IEAS
Stirile urmatoare
Congresul de energie si echipamente electrice...
Inscrieri finale la IEAS
IEAS – un targ revolutionar
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
Vizitati IEAS 2012 - incepe marti, 11...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric