Shopping la IEAS 2010 !


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Shopping la IEAS 2010 !


Va invitam si in acest an la reintalnirea cu specilistii din domeniile de echipamente electrice si automatizari din Romania, dar si din strainatate in cadrul editiei a VI-a a expozitiei International Electric & Automation Show, IEAS

Shopping la IEAS 2010 !

Anul acesta expozitia IEAS va aduce discounturi si produse la preturi promotionale in toate cele patru zile de desfasurare. Cei prezenti la IEAS vor promova si vor expune cele mai recente produse si cele mai noi tehnologii. De asemenea se vor expune produse si echipamente cu preturi speciale pe toata durata targului.

 

 

In aceasta toamna, in perioada 14-17 septembrie va avea loc editia a VI a a expozitiei de echipamente electrice si automatizari – International Electric&Automation Show – IEAS, la Palatul Parlamentului in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu.

 

 

Inca de la inceputul anului au fost implementate o serie de actiuni menite sa sporeasca vizibilitatea atat a evenimentului cat si a participantilor inscrisi la editia din aceasta toamna.

 

 

Astfel a aparut newsletterul si sectiunea de Noutati in Industrie, newsletter transmis lunar ce cuprinde informatii recente ale companiilor expozante. De asemenea noutatile companiilor au fost promovate si pe site-ul www.ieas.ro. Vom continua sa promovam noutatile companiilor din aceasta industrie atat prin newsletterul IEAS cat si pe site-ul www.ieas.ro. Campania Noutati in Industrie continua.

 

 

A urmat apoi prezenta evenimentului IEAS la Frankfurt in cadrul celei mai mari expozitii de arhitectura si tehnologii – Light + Building 2010. In timpul evenimentului de la Frankfurt au fost distribuite materialele IEAS expozantilor. De asemenea s-au creat contacte noi si posibilitati de colaborare cu acestea. Promovarea evenimentului la Frankfurt a fost benefica editiei din aceasta toamna, urmand ca prezenta IEAS la evenimentele importante din strainatate sa devina constanta .

 

De asemenea expozitia IEAS este promovata si pe plan local – in cadrul evenimentelor de profil.

 

 

IEAS este un eveniment specializat si complex ce va prezenta anul acesta o serie de evenimente si actiuni speciale precum: Conferintele IEAS ce cuprind prezentari si dezbateri cu tematica, concursuri cu premii, de asemenea se vor promova produsele si serviciile cu preturi speciale pentru vizitatorii evenimentului. <Oferta Speciala din Industrie> va cuprinde produse si servicii din industria de echipamente electrice, automatizari, electronica, dar si din domeniul de energii regenerabile si conexe.

 

 

IEAS continua asadar sa creeze un spatiu comunicational eficient intre companiile din domeniu si utilizatorii directi ai produselor acestora, si sa faciliteze relationarea intre specialistii din domeniile electric, energetic si automatizari, dar si din domeniilor conexe.

 

 

Statisticile arata aproximativ 4.000 de vizitatori anual, circa 80 de firme expozante care contracteaza stand si prezinta ultimele inovatii din domeniu, peste 400 de participanti la prezentarile si conferintele sustinute de catre asociatiile din domeniu.

 

 

Profesionalism, angajament, responsabilitate si originalitate sunt principalele caracteristici ale evenimentului IEAS. Acestea au dus la o crestere anuala a numarului de vizitatori si expozanti, luna Septembrie si Palatul Parlamentului fiind coordonate importante pentru cei ce activeaza in aceasta piata.

 

 

 

 

Pentru informatii detaliate privind oferta de la IEAS 2010 aveti la dispozitie site-ul www.ieas.ro si coordonatele noastre: DK EXPO SRL – 0040 21 231 27 36 sau 0040 21 231 91 84 si office@dk-expo.ro

 

 

Va invitam la Shopping la IEAS 2010 - 14-17 Septembrie a.c.!

 

 
08/06/2010 - Acest articol a fost citit de 2808 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 66 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
S-a terminat editia IEAS 2009
Electricianul anului 2009 la IEAS
ELECTRICA S.A. participa la IEAS 2009
Se apropie Conferintele IEAS 2009
Concursul "Electricianul Anului" in premiera la...
Stirile urmatoare
Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si...
Galeria Vedetelor la IEAS 2012
Pe ultima suta de metri, ultimele standuri...
Congresul de energie si echipamente electrice...
Inscrieri finale la IEAS
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric