Galeria Vedetelor la IEAS 2012


ghidelectric.ro
Vineri, 29 Martie 2024
Ne gasiti si pe:            

Galeria Vedetelor la IEAS 2012


Anul acesta premiul Palme d`Or se acorda la IEAS pentru cel mai votat produs de catre vizitatorii celui mai important eveniment din 2012. Vino si tu cu produsul vedeta al companiei tale si inscrie-l in Galeria Vedetelor la IEAS 2012!

IEAS

Evenimentul International Electric&Automation Show, IEAS, vine in intampinarea tuturor companiilor din piata printr-o varianta noua de promovare.


Fiecare companie are posibilitatea de a expune un produs intr-un spatiu dedicat intitulat: Galeria Vedetelor IEAS. Aproximativ 30 de produse pot fi analizate de catre vizitatorii evenimentului si vor fi votate de catre acestia. Cautam sa premiem produsul vedeta IEAS 2012.


Anul acesta story-ul editiei se va desfasura in jurul filmului si in special a Festivalului de Film de la Cannes. In cadrul evenimentului se va decerna premiul „Palme d`Or” pentru produsul cu cele mai multe voturi expus in Galeria Vedetelor.


IEAS este singura manifestare dedicata domeniilor de echipamente electrice si automatizari din Romania si are loc la Palatul Parlamentului intre 11 si 14 Septembrie a.c. Anul acesta are loc editia a VIII-a a evenimentului in salile Unirii, Take Ionescu si I.C.Bratianu. Informatii privind evenimentul si Congresul de Energie, ce are loc in acelasi timp cu expozitia, pot fi accesate pe site-ul www.ieas.ro sau la coordonatele de mai jos.
 
Pentru a putea inscrie un produs in Galeria Vedetelor IEAS trebuie sa urmati pasii si sa analizati regulamentul de mai jos:


- Trebuie sa ne transmiteti solicitarea de inregistrare in scris pentru produsul dumneavoastra mentionand suprafata ocupata de produs si greutatea acestuia (o companie poate inscrie un singur produs, suprafata de expunere este de cel mult 2mp);
- Achitarea taxei de 250E+tva/produs pentru inscrierea acestuia in Galeria Vedetelor IEAS 2012;
- Crearea unui text de prezentare a produsului ce se va afisa alaturi de exponat in zona special dedicata;
Notam cateva din avantajele inscrierii produsului dvs. in Galeria Vedetelor IEAS:
- Inscrierea unui produs in Galerie va crea o vizibilitate mai buna a acestuia prin prezentarea deosebita intr-un spatiu dedicat;
- Vizitatorii evenimentului vor fi indreptati catre zona Galeriei pentru a vota produsul cel mai interesant, in urma votului vizitatorii vor avea ocazia sa participe la tombola;
- Se vor numara voturile si se vor acorda premii primelor 3 produse, premiul „Palme d'Or” se va acorda celui mai votat produs.
- Vizitatorii care au votat produsele pot castiga premii in urma tombolei din ziua de 13 Septembrie a.c. ;
- Urmare inscrieri unui produs in Galeria Vedetelor veti beneficia de spatiu in Catalogul IEAS la o sectiunea dedicata;
- Produsele inscrise vor fi promovate pe canalele proprii: sectiune pe site-ul www.ieas.ro / Newsletter transmis inainte de eveniment cu o scurta descriere a produselor prezente.
- Produsul expus in Galerie va reprezenta compania dumneavoastra in cadrul evenimentului IEAS la un cost de doar 250E+tva. (Vor fi notate alaturi de descrierea produsului coordonatele companiei).

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la urmatoarele coordonate:
Onessa Bitoi:  Telefon/Fax: 021 231 27 36 / Mobil: 0723 329 260 / E-mail: office@dk-expo.ro / onessa@dk-expo.ro / www.ieas.ro

Cu stima,
Organizatorii DK EXPO

 
29/06/2012 - Acest articol a fost citit de 2507 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "IEAS Expozitie electrica"
Stirile anterioare
Lansare Conferinte de Echipamente Electrice si...
Shopping la IEAS 2010 !
S-a terminat editia IEAS 2009
Electricianul anului 2009 la IEAS
ELECTRICA S.A. participa la IEAS 2009
Stirile urmatoare
Pe ultima suta de metri, ultimele standuri...
Congresul de energie si echipamente electrice...
Inscrieri finale la IEAS
IEAS – un targ revolutionar
IEAS 2012 si Galeria Vedetelor, la Palatul...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric