Romania a participat la targul international "POSIDONIA"


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Romania a participat la targul international "POSIDONIA"


In perioada 04-08 Iunie Romania a participat la targul international "POSIDONIA" care a avut loc la Atena. Romania a participat cu pavilion national pentru a zecea oara la aceasta manifestare expozitionala.

POSIDONIA

In perioada 04-08 Iunie Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si Centrul Român pentru Promovarea Comertului si Investitii Straine, în colaborare cu ANCONAV (Asociatia Constructorilor de Nave din România) au organizat participarea la târgul international cu profil naval “POSIDONIA”, care se desfasoara la Atena.
 
România a participat cu pavilion national pentru a zecea oara la aceasta manifestare expozitionala. Ultimele trei participari au fost posibile prin intermediul programului de promovare a exportului cu finantare de la bugetul de stat, in conformitate cu obiectivele strategice de diversificare a livrarilor de marfuri si servicii românesti  pe piata  Uniunii Europene.
 
Noua companii reprezentantive din industria navala  a României au expus sub brandul national “Romania, your reliable trade partner”: P.A. LIBRA SRL Galati, HELLENIC SHIP’S REPAIR’S SRL – Constanta, AVEMAR SRL – Constanta, ICEPRONAV ENGINEERING SRL – Galati,  NEDCON  MARITIME SRL- Constanta, PRAXIS AUTOMATION TECHNOLOGY – Galati, A.M. PORPHYRAS SRL – Bucuresti , RETEC SA- Galati, DMT – Design Galati).
 
Prezenta românesca la acest targ international a fost o oportunitate pentru crearea unor punti de legatura cu noi parteneri de afaceri, prin stabilirea de noi contacte, precum si pentru consolidarea relatiilor comerciale si de parteneriat existente cu societati de profil din Grecia si din alte tari.
 
Pe lânga constructii si reparatii de nave, expozitia a cuprins mai multe sectoare complementare: echipamente navale din care mentionam  echipamente de punte precum vinciuri, cabestane, role de ghidare, echipamente electrice si electronice de comunicare si navigare, rezervoare de ciment pentru nave de aprovizionre platforme de foraj, proiecte de nave reparatii, vesela de portelan pentru nave de croaziera, etc.
 
In marja targului a avut loc si o serie de conferinte si seminarii pe probleme industriale la care au participat experti în domeniu. Deschiderea oficiala a targului “POSIDONIA 2012” a fost facuta de catre Ioannis Stournaras,  ministrul Dezvoltarii, Competitivitatii si Navigatiei din Grecia.
 
De asemenea, la festivitate a fost prezent si Prim Ministrul interimar al Greciei, Panagiotis Pikrameno, care in alocutiunea sa  adresata reprezentantilor celor 87 de tari participante la targ a mentionat ca: “este o datorie de stat a Greciei sa sprijine si sa respecte sectorul naval”.

Sursa: Constantaexpress.ro

 
13/06/2012 - Acest articol a fost citit de 3400 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 29 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Internationale"
Stirile anterioare
Va asteptam la RENEXPO« South-East Europe...
Danfoss sponsor principal al Summit-ul Mondial...
Sistemele de conducte de la Georg Fischer...
Prinde ultima oferta la IEAS 2010 !
SOLAR business opportunity 13 Mai 2010,...
Stirile urmatoare
Companiile romanesti au in vizor sectorul...
Hannover Messe: SUA stimuleaza cresterea la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric