Danfoss sponsor principal al Summit-ul Mondial cu privire la problemele Climatice


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Danfoss sponsor principal al Summit-ul Mondial cu privire la problemele Climatice


Danfoss se va angaja activ in cea mai mare conferinta de afaceri pe durata COP16 pentru a aborda potentialul imens neexploatat a solutiilor eficiente energetic existente.

Danfoss

In acest scop, Danfoss este „gold sponsor-ul” conferintei, mai numita si Summit-ul Mondial cu privire la problemele Climatice, scrie Tehnicainstalatiilor.

Summit-ul Mondial cu privire la problemele Climatice (The World Climate Summit) va avea loc in paralel cu urmatoarea conferinta a Natiunilor Unite privind schimbarile climatice, COP16, in Cancun, Mexic, in perioada 4-5 decembrie. Conferinta va reuni cei mai influenti lideri din domeniul afacerilor, guvernelor si din domeniul financiar, cu scopul de a accelera gasirea de solutii la schimbarile climatice.

Dl. Niels B. Christiansen, Danfoss President si CEO, afirma:
“Tehnologiile existente pot reduce deja cantitatea de dioxid de carbon cu cateva miliarde de tone, daca acestea ar fi folosite la capacitatea lor maxima. Intrebarea este cum putem exploata acest potential imens. Credem ca o parte din raspunsul la aceasta intrebare este o mai mare implicare a factorilor de decizie pentru asigurarea unui cadru adecvat tehnologiilor eficiente energetic. In afara de aceasta, credem de asemenea, ca este necesara imbunatatirea cooperarii intre diferite sectoare si industrii, pentru a se crea solutii integrate”.

In prezent, Danfoss detine o gama larga de solutii tehnologice care economisesc energie in cladiri, in cadrul proceselor industriale si in aplicatii pentru depozitarea alimentelor peste tot in lume, scrie Tehnicainstalatiilor.

O utilizare mai mare de astfel de solutii ar putea economisi miliarde de tone de CO2 si a ajuta la lupta impotriva schimbarilor climatice. Pentru a exemplifica, un convertizor de frecventa care regleaza motoare electrice economiseste jumatate din cantitatea de energie, in cadrul diverselor aplicatii. Cu toate acestea doar 8% din toate motoare electrice din intreaga lume sunt reglate cu ajutorul convertizoarelor de frecventa.

Accentul principal la Summit-ul Mondial cu privire la schimbarile climatice va fi pe modalitatile de implementare si adaptare a solutiilor pentru atingerea obiectivelor regionale si globale pentru 2020. Dl. Niels B. Christiansen va participa la dezbateri si workshop-uri privind eficienta energetica pentru a discuta modul in care acest lucru poate fi realizat.

Summit-ul Mondial cu privire la schimbarile climatice a fost lansat oficial la o receptie din New York pe 21 septembrie. Printre participanti s-au numarat Richard Branson, fondator al Virgin Group si Dan Kammen, consilier pe probleme climatice al administratiei Barack Obama.

*(COP 16= conferinta Natiunilor Unite cu privire la schimbarile climatice)

Sursa: Newsletter tehnica instalatiilor

Comenteaza aici

 
11/11/2010 - Acest articol a fost citit de 3391 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 58 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Internationale"
Stirile anterioare
Sistemele de conducte de la Georg Fischer...
Prinde ultima oferta la IEAS 2010 !
SOLAR business opportunity 13 Mai 2010,...
Light+Building 2010- Cel mai mare targ de...
Inteli Energia 2010
Stirile urmatoare
Va asteptam la RENEXPO« South-East Europe...
Romania a participat la targul international...
Companiile romanesti au in vizor sectorul...
Hannover Messe: SUA stimuleaza cresterea la...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric