Statii de incarcare universale pentru masini electrice in reteaua de alimentare Total Belgia


ghidelectric.ro
Luni, 20 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Statii de incarcare universale pentru masini electrice in reteaua de alimentare Total Belgia


Schneider Electric, lider global in managementul energiei, a livrat 6 statii universale de incarcare a masinilor electrice pentru echiparea retelei experimentale de alimentare Plug to Drive (incarci si conduci) Total Belgia.

Schneider_Electric

Schneider Electric a realizat o solutie de reincarcare completa si universala, raspunzand cerintelor Total Belgia si oferind consumatorilor toate optiunile disponibile, de la incarcare normala la incarcare rapida, pentru orice tip de vehicul. Astfel, statia de alimentare permite alimentarea unui vehicul electric in curent alternativ de 16 A, 32 A si 63 A si in curent continuu de pana la 125 A.

„Prin implementarea solutiilor noastre in cadrul infrastructurii si sistemelor de operare existente in cadrul Total Belgia, Schneider Electric demonstreaza capacitatea de a oferi o tehnologie de incarcare simpla si rapida a vehiculelor electrice”, a declarat Jean-Paul Brees, Presedinte Schneider Electric Belgia. „Oferta completa propusa in cadrul retelei Plug to Drive (Incarci si conduci) Total Belgia va permite colectarea unor informatii importante cu privire la utilizarea incarcarii vehiculelor electrice in statiile de alimentare cu carburant.”

Inaugurata in octombrie, reteaua Plug to Drive (Incarci si conduci) contribuie la dezvoltarea eco-mobilitatii, oferind siguranta aprovizionarii pentru primii utilizatori de masini electrice. Statiile inovatoare Plug to Drive (Incarci si conduci) sunt amplasate in zona urbana Bruxelles, precum si la Anvers si Namur.

Sursa: Schneider Electric

Comenteaza aici

 
09/11/2010 - Acest articol a fost citit de 7602 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 65 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider construieste o ferma solara
Schneider Electric creeaza oportunitati de...
Schneider Electric si IBM colaboreaza pentru a...
APC by Schneider Electric obtine un premiu...
APC by Schneider Electric infiinteaza o noua...
Stirile urmatoare
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric