Schneider Electric a achizitionat doua companii din domeniul tehnologiilor software pentru managementul cladirilor


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric a achizitionat doua companii din domeniul tehnologiilor software pentru managementul cladirilor


Schneider Electric isi consolideaza pozitia in domeniul solutiilor complete de control si optimizare a performantelor pentru cladiri.

Schneider_Electric

Schneider Electric a anuntat achizitia a doua companii franceze, pioniere in domeniul tehnologiilor software pentru managementul cladirilor: Vizelia, furnizor de software pentru monitorizarea in timp real a cladirilor si D5X, companie specializata in solutii pentru optimizarea utilizarii spatiului comercial.

Cu ajutorul software-ului inovator al companiei Vizelia, clientii pot obtine informatii in timp real privind consumul de energie, planificarea intretinerii si managementul imobilelor. Acesta se adreseaza atat cladirilor noi, cat si celor deja existente, in special din sectoarele de educatie, imobile comerciale si cladiri publice.

D5X are 27 de angajati si ofera solutii complete in trei domenii principale: urmarirea in timp real a deplasarilor si a gradului de ocupare a imobilelor, sisteme de control al salilor (inclusiv contolul iluminarii, al storurilor si ventilatiei) si managementul retelelor de date.

Prin aceste achizitii, Schneider Electric isi completeaza gama de solutii pentru managementul complet integrat al cladirilor si consolideaza valoarea adaugata oferita utilizatorilor finali si proprietarilor de cladiri.

Chris Curtis, vicepresedinte executiv pentru sectorul Buildings, a declarat: „Prin achizitionarea Vizelia si D5X, Schneider Electric isi creste capacitatea de a oferi solutii complete pentru imbunatatirea performantei cladirilor. Vom fi de asemenea in masura sa ne folosim de pozitia pe piata detinuta in anumite tari si sa propunem aceste tehnologii clientilor nostri din afara Frantei .”

„Continuam sa facem investitii inovatoare in Franta pentru a oferi solutii fara egal. Clientii nostri vor sa aiba controlul asupra instalatiilor, atat din punct de vedere al consumului energetic, cat si din punct de vedere al optimizarii performantei”, a explicat Frédéric Abbal, presedintele Schneider Electric Franta.

Se estimeaza ca aceste doua achizitii vor raspunde criteriilor de rentabilitate a investitiilor (ROCE) ale Schneider Electric.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Comenteaza aici

 
16/03/2011 - Acest articol a fost citit de 2537 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Statii de incarcare universale pentru masini...
Schneider construieste o ferma solara
Stirile urmatoare
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric