Saulo Spaolanse este noul Country President Schneider Electric Romania


ghidelectric.ro
Joi, 30 Mai 2024
Ne gasiti si pe:            

Saulo Spaolanse este noul Country President Schneider Electric Romania


Incepand cu luna ianuarie 2011 Saulo Spaolanse ocupa functia de Country President al Schneider Electric Romania, lider in managementul energiei.

Saulo Spaolanse

Saulo vine din echipa Schneider Electric Brazilia unde a ocupat timp de 8 ani posturi precum National Sales Manager, Business Development Manager si Residential & Building Business Vice President. Aceasta perioada a avut o contributie importanta in dezvoltarea profesionala, precum si in formarea stilului sau managerial, Saulo coordonand o echipa de peste 300 de oameni.

 „Romania este o piata in dezvoltare, asa ca privesc urmatorii patru ani ca pe o perioada plina de provocari si de oportunitati. In ceea ce priveste Schneider Electric in Romania, cresterea va veni de la solutiile inovatoare de management eficient al energiei si sper ca in urmatorii ani sa directionam investitii si proiecte spre aceasta zona.” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schenider Electric Romania. 

Anterior, functia de Country President in Romania a fost detinuta de David Nicholl, care in prezent are o functie similara in Schneider Electric Suedia.                                
 

Despre Schneider Electric

Companie specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in peste 100 de tari, Schneider Electric ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul energiei si al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizari in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Cei peste 110 000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 19.6 miliarde de euro in 2010, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile « sa profite la maxim de resursele energetice .

Sursa: Schneider electric

Comenteaza aici

 

 

 

 
23/02/2011 - Acest articol a fost citit de 2630 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 1 (data de 33 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Statii de incarcare universale pentru masini...
Schneider construieste o ferma solara
Schneider Electric creeaza oportunitati de...
Stirile urmatoare
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric