Schneider Electric Romania sustine programul de eficientizare Apa Nova


ghidelectric.ro
Joi, 13 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric Romania sustine programul de eficientizare Apa Nova


Schneider Electric si Apa Nova au finalizat un proiect prin care se urmareste sporirea eficientei in distributia apei in Bucuresti.

Schneider Electric

Schneider Electric, lider global in managementul energiei, anunta finalizarea proiectului derulat in parteneriat cu Apa Nova – furnizorul de apa al Bucurestiului. Proiectul a avut ca obiectiv  eficientizarea distributiei de apa prin implementarea de solutii inteligente de automatizari, sistematizari si control de la distanta.

Proiectul a fost unul de anvergura –cu peste 4 milioane de euro investite pentru implementarea sistemelor de dozare automata si supraveghere in statiile de productie, precum si in statiile de pompare secundare (de exemplu Rosu si Grozavesti) pentru a eficientiza procesul  de colectare, tratare si distributie a apei catre consumatori.

Inovatiile implementate de Schneider Electric reduc cu pana la 17% consumul de energie actual, ceea ce are ca rezultat o economie de peste 600.000 euro, contribuind astfel la o factura mai redusa pentru consumatori. In plus, prin sistemele de supraveghere la distanta se asigura o continuitate in alimentarea cu apa dar si detectarea si rezolvarea din timp a eventualelor defectiuni ce pot cauza intreruperi.

Controlul centralizat si detaliat al instalatiilor contribuie la mentinerea unor parametri de functionare si astfel maximizeaza eficienta energetica a intregului sistem de distributie de apa. Sistemul de semnalare si gestionare pentru mentenanta si reparatiil de urgenta este de asemenea imbunatatit prin solutiile inteligente Schneider Electric. Toate acestea in cele din urma vor reprezenta un serviciu mai eficient de distributie de apa in avantajul clientilor Apa Nova, atat cei casnici, cat si cei industriali.


„Partenerii nostri din acest proiect au primit cu deschidere produsele Schneider Electric si ne-au oferit sansa de a integra solutiile noastre inovatoare cu beneficii de durata si rezultate palpabile. Suntem onorati ca am fost parte din acest proiect ce impune noi standarde in segmentul managementului circuitului apei in cadrul APA NOVA.” declara David Nicholl, Country President Schneider Electric Romania.

La randul sau, Bruno Roche, Director General APA NOVA adauga: „Colaborarea cu Schneider Electric a insemnat pentru APA NOVA o perfectionare a proceselor ce intervin in sistemul de circulare a apei: colectarea, tratarea si distributia apei catre consumatori. Astfel am crescut standardul serviciilor oferite de noi, ceea ce ii face pe clienti mai multumiti, si nu in ultimul rand, am economisit bani si energie .”

Sursa: Schneider Electric

Comenteaza aici

 
23/11/2010 - Acest articol a fost citit de 2901 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 55 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Statii de incarcare universale pentru masini...
Schneider construieste o ferma solara
Schneider Electric creeaza oportunitati de...
Schneider Electric si IBM colaboreaza pentru a...
Stirile urmatoare
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric