Schneider Electric cumpara activele DIGILINK


ghidelectric.ro
Sambata, 26 Septembrie 2020
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric cumpara activele DIGILINK


Schneider Electric anunta ca a semnat un acord cu Smartlink Network Systems Ltd. pentru achizitionarea companiei DIGILINK, un furnizor indian de top in domeniul sistemelor de cablare structurata.

Schneider Electric

Schneider Electric a anuntat semnarea acordului cu Smartlink Network Systems, prin care achizitioneaza activele companiei DIGILINK, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de cablare structurata din India.

Cu sediul central in Mumbai, DIGILINK are 92 de angajati si a inregistrat vanzari de aproximativ 25 milioane euro in 2010. Compania detine o unitate de productie si un centru de cercetare si dezvoltare in Goa, precum si birouri de vanzari si distributie in intreaga Indie. DIGILINK este un nume recunoscut in India in domeniul cablarii structurate si al retelelor de date si reprezinta o prezenta puternica in segmentul de retail, in institutiile educationale, de stat si serviciile financiare, precum si in birourile mici, gen home offices.

Prin DIGILINK, Schneider Electric isi consolideaza capacitatea de a surprinde oportunitatile de pe piata retelisticii din India, in continua crestere, dar si din alte noi economii, in special in zona Asia-Pacific si Orientul Mijlociu. Grupul va avea acces la reteaua de distributie DIGILINK in zona de retail, completandu-si prezenta in segmentul intreprinderilor, ceea ce va duce la oportunitati semnificative de vanzari si pentru produsele de energie si IT.     

Eric Rondolat, Executive Vice-President Power Asia-Pacific a declarat ca “Aceasta achizitie intareste angajamentul nostru de a ne creste prezenta in India. Cu DIGILINK, Schneider Electric devine un jucator important pe piata indiana a solutiilor de cablare structurata si genereaza sinergii, beneficiind de reteaua sa de distributie. Ne dorim de asemenea sa captam oportunitati de piata in alte economii cu aceste produse.” 

Definitivarea tranzactiei este supusa acordului actionarilor Smartlink Network Systems Ltd. si indeplinirii conditiilor prevazute. Pretul de achizitie al activelor este 5.030 milioane de rupii indiene (aprox. 80 milioane de euro). Se estimeaza ca achizitia va raspunde criteriilor Schneider Electric de rentabilitate a investitiilor.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Comenteaza aici

 
08/04/2011 - Acest articol a fost citit de 1748 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Stirile urmatoare
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: Kronos | eOrion ro | Rocco Piese
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric