Cererea globala de energie se va dubla pana in anul 2050


ghidelectric.ro
Sambata, 27 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Cererea globala de energie se va dubla pana in anul 2050


Cererea globala de energie se va dubla pana in anul 2050, in timp ce consumul de energie electrica din lume va fi de doua ori mai mare incepand din anul 2030, potrivit informatiilor furnizate de Schneider Electric.

casa_ecologica

In acelasi timp, cantitatea de dioxid de carbon emisa in atmosfera va trebui redusa cu minimum 50% pana in 2050 pentru a evita orice modificari climatice dramatice. Pentru a raspunde noilor cerinte ale pietei, grupul francez investeste in dezvoltarea unei infrastructuri care sa utilizeze surse regenerabile de energie, potrivit AgendaConstructiilor.

Pe piata interna, Schneider a incheiat parteneriate cu grupurile Dacia-Renault, Electrica si Siemens pentru realizarea unei retele de alimentare a masinilor electrice. Totodata, compania a inaugurat, recent, primul centru regional de relatii cu clientii destinat exclusiv diviziei de IT, din tara noastra urmand a fi gestionate solicitarile provenite din Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda, Elvetia, Austria, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Romania, tarile adriatice si Israel. "Alegerea Romaniei drept tara de implementare a centrului regional de suport al diviziei de IT pentru intreaga Europa reprezinta o investitie importanta a companiei pe piata locala de munca, precum si o recunoastere a potentialului acesteia", a declarat Saulo Spaolanse, presedinte al Schneider Electric Romania.

La nivel de grup, Schneider Electric a inregistrat o crestere de 12% a veniturilor din primul trimestru al anului in curs, pana la valoarea de 4,94 miliarde euro, rezultate foarte bune fiind raportate in tarile cu economii aflate in curs de dezvoltare (+17%). In Europa de Est, Orientul Mijlociu, Africa si America de Sud livrarile cumulate au crescut, in perioada analizata, cu 10%, pana la 836 milioane de euro. In 2010, concernul francez a consemnat o cifra de afaceri totala de 19,6 miliarde euro, pentru 2011 fiind estimata o crestere de 15% a acesteia, scrie AgendaConstuctiilor. 

Holdingul este prezent in Romania de 14 ani, avand in prezent, aproximativ 170 de angajati. Cele mai importante proiecte in care s-a implicat subsidiara autohtona in ultimii ani au fost proiectul Lakeview si centrul comercial Sun Plaza, in cadrul mall-ului fiind implementat un sistem integrat de securitate si management in valoare de 1,7 milioane de euro.

Sursa: AgendaConstructiilor

Comenteaza aici

 
23/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2864 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 24 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
Stirile urmatoare
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Schneider Electric a primit premiul „Cel mai...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor È™i tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale È™i componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privinÈ›a compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric