Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec


ghidelectric.ro
Sambata, 20 Aprilie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec


Schneider Electric si Soitec anunta un acord important de colaborare tehnologica in domeniul fermelor solare.

soitec Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, si Soitec, furnizorul mondial numarul unu de produse inovatoare pentru industria electronica si energetica, anunta semnarea unui acord de colaborare tehnologica in domeniul fermelor solare de randament inalt.

Expertiza tehnologica si industriala a companiei Soitec in domeniul semi-conductoarelor deschide calea unei revolutii tehnologice majore in productia de energie solara fotovoltaica cu concentrare inalta. Schneider Electric dispune de competenta unica in gestionarea randamentelor sistemelor solare si in conectarea lor la retelele electrice. Prin combinarea acestor doua tipuri de expertize, Soitec si Schneider Electric inzestreaza industria franceza cu o baza tehnologica solida si performanta de prim rang mondial de dezvoltare a energiei regenerabile pentru a raspunde necesitatilor energetice ale planetei. Cei doi parteneri vor propune impreuna solutii tehnologice destinate centralelor solare de inalta performanta pentru zonele foarte insorite, combinand tehnologia CPV ConcentrixTM a Soitec si solutiile integrate EcoStruxureTM ale Schneider Electric.

Expertiza Schneider Electric, recunoscuta de toti actorii din acest sector, in realizarea de centrale solare in numeroase tari si recenta confirmare a competitivitatii internationale a tehnologiei CPV a Soitec pe piata americana, demonstreaza valoarea unei initiative coordonate pentru dezvoltarea unei baze industriale inovatoare. Astfel, partenerii isi propun sa dezvolte un proiect de ferme solare in Franta, o dovada veritabila a pertinentei tehnologice a acestei colaborari. Aceasta dovada ar permite, de asemenea, stabilirea unor colaborari tehnologice in tarile ce dispun de o expunere mare la lumina solara, aceasta abordare inovatoare putand sa constituie un element strategic al dezvoltarii potentialului lor energetic, in special in cadrul Planului Solar Mediteranean.
Laurent Bataille, Director Energie Regenerabila, Schneider Electric, a declarat: „Suntem bucurosi ca Schneider Electric contribuie la dezvoltarea unei tehnologii solare inovatoare si competitive, demonstrand astfel competenta noastra unica in domeniul accesului la energii regenerabile. Expertiza noastra internationala in domeniul sistemelor inteligente de gestionare a energiei pentru centrale solare combinata cu sistemele CPV inovatoare ale Soitec ne vor permite sa raspundem necesitatilor de energie in crestere ale tarilor ce dispun de o expunere mare la lumina solara intr-o maniera eficace si durabila.”
André-Jacques Auberton-Hervé, Presedinte Soitec, a declarat: „Compania Soitec este mandra sa contribuie la dezvoltarea unei tehnologii franceze de referinta internationala. In calitate de lider al tehnologiei CPV, Soitec se alatura Schneider Electric pentru a dezvolta o oferta durabila pentru productia industriala de energie solara regenerabila.”

Despre Soitec

Soitec (Euronext Paris) este o companie industriala internationala ce are ca obiect principal de activitate fabricarea de materiale semi-conductoare de performanta extrema. Produsele sale (substraturi pentru componente electronice si sisteme fotovoltaice cu concentrare - CPV), precum si tehnologiile sale (Smart CutTM, Smart StackingTM si ConcentrixTM), fac din aceasta companie un lider mondial ce mareste performantele si eficacitatea energetica a aplicatiilor destinate pietelor informatice, de telecomunicatii, echipamente electronice pentru automobile, de iluminare si centralelor solare de capacitate mare. Soitec are astazi sedii industriale si centre de cercetare-dezvoltare in Franta, Singapore, Germania si Statele Unite.

Comenteaza aici
 
30/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2525 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 27 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
Stirile urmatoare
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Schneider Electric a primit premiul „Cel mai...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric