GENESYS Systems devine Premier Partner al APC by Schneider Electric


ghidelectric.ro
, 14 Iulie 2024
Ne gasiti si pe:            

GENESYS Systems devine Premier Partner al APC by Schneider Electric


La inceputul lunii iunie, GENESYS Systems a obtinut o noua certificare devenind Premier Partner al APC By Schneider Electric ca o recunoastere a performantelor deosebite obtinute de-a lungul colaborarii dintre cele doua companii.

apc_by_schneider_electric

Trecerea la acest nivel superior de parteneriat reprezinta o noua etapa a colaborarii dintre GENESYS Systems si APC by Schneider Electric. Experienta acumulata pana in prezent ca urmare a numeroaselor proiecte desfasurate cu success, alaturi de specializarile detinute, confirma inca odata capacitatea specialistilor GENESYS Systems de a realiza cu success design-ul solutiilor de electroalimentare precum si serviciile de implementare si mentenanta aferente.

Obtinerea certificarii Premier Partner al APC by Schneider Electric a venit ca o confirmare oficiala din partea APC by Schneider Electric a faptului ca avem capacitatea de pune la dispozitia clientilor cele mai competitive solutii bazate pe echipamente APC - capacitate demonstrata prin multitudinea de proiecte incheiate pana in prezent -, de a construi si dezvolta o colaborare aducatoare de valoare pentru ambele parti. In calitate de Premier Partner al APC by Schneider Electric vom avea posibilitatea de a colabora direct cu specialistii APC si de a accesa instrumente ce ne vor asigura avantajul competitiv in fata altor furnizori de solutii. De asemenea vom beneficia de o serie de avantaje ce ne vor ajuta sa venim in sprijinul clientilor nostri cu cele mai bune solutii ce le vor pemite obtinerea unui ROI favorabil pentru investitiile realizate in infrastructura IT. a declarat Stefan Condrea, Technical Manager in cadrul companiei GENESYS Systems.

Despre GENESYS Systems

GENESYS Systems este unul dintre cei mai importanti furnizori IT&C din Romania. In cei 16 ani de activitate, GENESYS Systems siü]a dezvoltat competente deosebite in 4 directii strategice:
Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMMü]uri.
Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C.
Aplicatii Software de Business produse proprii si aplicatii dezvoltate la cerere.
Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.

Despre APC by Schneider Electric

APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata. Solutiile APC includ surse de putere neintreruptibila (UPS), echipamente de climatizare de precizie, rack-uri, software de control, monitorizare si administrare, precum si arhitectura APC InfraStruXure - cea mai buna solutie din industrie o solutie completa care integreaza electro-alimentarea, climatizarea de precizie si administrarea.

Schneider Electric, un specialist global in managementul energiei cu operatiuni in peste 100 de tari, ofera solutii integrate pentru multiple segmente de piata. Compania detine pozitii de lider in domeniul energiei si infrastructurii, procese industriale, automatizarea cladirilor, centre si retele de date, avind totodata si o prezenta puternica pe segmentul rezidential. Cei peste 100,000 de angajati ai companiei lucreaza pentru a face energia sigura, de incredere si eficienta, realizand venituri din vanzari in valoare de peste 15.8 miliarde de euro in 2009, prin activitatea lor constanta de a ajuta indivizii si organizatiile sa profite la maxim de resursele energetice.

Sursa: Comunicatemedia

Comenteaza aici

 
30/06/2011 - Acest articol a fost citit de 2660 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 2 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Stirile urmatoare
Schneider Electric a primit premiul äCel mai...
APC by Schneider Electric anunta integrarea APC...
Schneider Electric dezvolta solutii de...
Schneider Electric, partener principal al...
Schneider Electric lanseaza EV Link, solutii de...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric