Schneider Electric, expert in infrastructura de reincarcare pentru automobile electrice


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric, expert in infrastructura de reincarcare pentru automobile electrice


Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, dispune de infrastructura de reincarcare pentru masinile electrice.

Saulo Spaolanse

Statiile Schneider Electric ofera reincarcare optimizata in functie de nevoile vehiculului si de puterea disponibila in retea. Deoarece statiile pot comunica atat cu vehiculul care se incarca, cat si cu reteaua, utilizatorii sunt informati permanent in privinta disponibilitatii statiei si progresului incarcarii prin intermediul PC-ului sau al telefonului mobil. Sistemul poate chiar trimite un mesaj catre utilizatori atunci cand vehiculele sunt incarcate, informeaza Tehnicainstalatiilor.ro.
 
”Transportul urban este in continua schimbare. Masinile electrice devin o alegere de top pentru cei care conduc foarte mult in oras. Schneider Electric sustine aceasta tendinta de mobilitate electrica prin infrastructura de reincarcare, un element cheie pentru buna functionare a masinilor electrice” a declarat Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.
 
Schneider Electric sustine promovarea vehiculelor electrice prin aplicarea vastei expertize in domeniul managementului energiei, in scopul dezvoltarii unor solutii de incarcare usor de utilizat, sigure, disponibile si eficiente energetic. Compania a dezvoltat parteneriate la nivel de grup in scopul dezvoltarii infrastructurii cu Parkeon, Total Belgium, Mondial 2010, EV Alliance, etc.
 
Anul trecut Schneider Electric a livrat 6 statii universale de incarcare a masinilor electrice pentru echiparea retelei experimentale de alimentare Plug to Drive (Incarci si conduci) - Total Belgia. De asemenea, Schneider Electric s-a implicat alaturi de alianta Renault-Nissan, EDF, EPAMSA, ADEME si Total intr-un proiect experimental ce are loc in Franta pe o perioada de 12-18 luni cu un buget total de 23 millioane de euro. Proiectul are scopul de a incuraja experimentarea vehiculelor electrice si a facilitatilor pe care le ofera acestea, de a demonstra ca reprezinta o solutie pentru nevoile de transport ale utilizatorilor, de a testa solutii operationale de reincarcare si modul in care sunt primite de clienti, scrie Tehnicainstalatiilor.ro.

Solutiile Schneider Electric pot asigura o incarcare completa a vehiculelor electrice in orice situatie. Statiile de incarcare pot fi instalate atat in cladiri de birouri, cat si in parcari ale spatiilor comerciale, parcari publice sau rezidentiale.

Masinile electrice aflate in zonele de reincarcare pot opta pentru o reincarcare de urgenta ce se realizeaza in 15-30 minute, reincarcare partiala de minimum 25% in 2 ore sau o reincarcare totala ce dureaza pana la 8 ore.

Sursa: newsletter.tehnicainstalatiilor.ro

Comenteaza aici

 
26/05/2011 - Acest articol a fost citit de 2566 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 3 (data de 31 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Stirile urmatoare
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
GENESYS Systems devine Premier Partner al APC...
Schneider Electric a primit premiul äCel mai...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric