21 de studenti au experimentat o zi de lucru in sediul Schneider Electric Romania


ghidelectric.ro
Vineri, 14 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

21 de studenti au experimentat o zi de lucru in sediul Schneider Electric Romania


Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, a participat la inceputul lunii martie la 360 Career Event, un eveniment de cariera adresat studentilor si tinerilor absolventi ce a avut loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Saulo Spaolanse

Presedintele Schneider Electric Romania, Saulo Spaolanse, le-a vorbit tinerilor despre sistemele de management eficient al energiei electrice implementate de companie, atat in cazul fabricilor, cat si in cladiri rezidentiale sau de birouri. De asemenea a fost prezentata implicarea constanta in educarea publicului larg cu privire la consumul de energie electrica prin proiecte precum portalul educational online  Energy University.

“Fiecare ocazie in care putem sa ne implicam activ in educarea viitorilor specialisti in managementul energiei reprezinta o mare bucurie pentru noi. Astfel tinerii reusesc sa isi completeze cunostintele teoretice despre domeniul energiei electrice cu aspecte practice din studiile de caz si proiectele pe care le desfasuram.” declara Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric Romania.

Tot in cadrul evenimentului studentii au avut ocazia sa experimenteze o zi de lucru in una din companiile participante la targ. In data de 8 martie la sediul Schneider Electric din Bucuresti au fost intampinati cei 21 de studenti interesati sa afle cat mai multe informatii despre ce inseamna sa lucrezi intr-o companie specializata in managementul energiei.

Pe parcursul zilei studentii au vizitat compania alaturi de presedintele companiei si au interactionat cu angajatii, reusind sa inteleaga ce inseamna sa fii project manager, experimentand direct produsele Schneider Electric si afland mai multe informatii despre smart grid sau despre producerea energiei regenerabile.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Comenteaza aici

 
24/03/2011 - Acest articol a fost citit de 2704 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Statii de incarcare universale pentru masini...
Stirile urmatoare
Schneider Electric anunta achizitia Summit...
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORY



Noua BSP41 pentru identificarea simplă a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile și componentele identificate corect vă oferă imediat o imagine clară privind modul de funcționare și de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identificați toate blocurile terminale


Noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate mărcile majore de blocuri terminale și componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimantă de etichete rigide pentru fiecare marcă utilizată. Brady Corporation oferă o listă de mărci de blocuri terminale care au fost testate în privința compatibilității cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric