Schneider Electric anunta achizitia Summit Energy Services Inc.


ghidelectric.ro
Marti, 25 Iunie 2024
Ne gasiti si pe:            

Schneider Electric anunta achizitia Summit Energy Services Inc.


Schneider Electric preia Summit Energy si isi consolideaza pozitia in domeniul serviciilor de management al energiei.

Saulo Spaolanse

Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, a anuntat semnarea unui acord pentru preluarea Summit Energy Services Inc., lider in domeniul achizitiilor externalizate de energie si servicii de durabilitate pentru companii din domeniul industrial, comercial si institutional.

Compania Summit Energy ofera clientilor sai servicii de achizitii de energie, de gestionare a riscurilor, de cunoastere a pietei, de gestionare a datelor si consultanta in durabilitate. In prezent are peste 350 de angajati in cele 11 birouri internationale din Europa si America de Nord si dezvolta proiecte in peste 90 de tari. Summit Energy este o afacere cu o crestere rapida si se asteapta sa genereze vanzari de aproximativ 65 de milioane de dolari pentru anul in curs, cu o marja EBITA superioara fata de media Schneider Electric.

Summit Energy aduce companiei Schneider Electric urmatoarele avantaje:
- O platforma principala de servicii orientate catre client, cu doua decenii de pozitionare strategica de succes a clientilor cu privire la contractarea de energie, raportare si consum.
- O echipa foarte experimentata, cu abilitati multilingvistice si expertiza in energie si sustenabilitate
- Pozitia de lider in solutii de energie si de raportare a durabilitatii prin intermediul platformei online (dashboarDView), care permite societatilor sa obtina o intelegere completa a costurilor si utilizarii ecologice a energiei.
- Analize de management al riscului si modelarea proceselor pentru aplicatii gestionate de jucatori globali din domeniul energiei

Summit Energy a construit de-a lungul anilor relatii pe termen lung cu clientii pe baza puterii sale de a oferi valoare si sprijin prin personal calificat. Summit Energy va reprezenta o completare excelenta a serviciilor Schneider Electric in domeniul auditurilor energetice, monitorizarii si solutiilor de eficienta energetica.

Chris Curtis, Senior vicepresedinte executiv Schneider Electric, America de Nord, a declarat: " Achizitia companiei Summit Energy ne permite sa ne extindem serviciile de gestionare a energiei si a portofoliului de solutii, oferind clientilor posibilitatea de a gestiona si de a-si optimiza consumul de energie de la aprovizionare pana la consum, tinand cont de tendinta de crestere a  consumului de energie si de dezvoltarea capacitatii de raportare online. 

”Prin asocierea cu Schneider Electric, vom putea sa oferim serviciul unic Summit clientilor Schneider Electric”, a spus Steve Wilhite, Presedinte si CEO in cadrul Summit Energy. ”In ultimii ani am investit foarte mult in oameni si in tehnologie pentru a le oferi clientilor nostri servicii competitive. In combinarea punctelor noastre forte cu resursele oferite de Schneider Electric, compania Summit Energy va fi chiar mai bine pozitionata pentru a directiona clientii catre o energie durabila si eficienta din perspectiva costurilor."

Pretul total de achizitie net de lichiditati si datorii a fost de 268 milioane dolari (~ 190 milioane de euro), sub rezerva anumitor ajustari. Finalizarea tranzactiei este conditionata de reglementarea aprobarilor si conditiilor obisnuite de inchidere. Se asteapta ca aceasta achizitie sa creasca castigurile pe actiune incepand din primul an si sa satisfaca criteriile de profit utilizate in 2014.

Sursa: Comunicat de presa Schneider Electric

Comenteaza aici

 
30/03/2011 - Acest articol a fost citit de 2881 ori Recomanda
 
 Nota acordata: 0 (data de 28 vizitatori)
 
Produse si servicii ale companiilor Companiile active sunt aici
Alte stiri din categoria "Schneider Electric"
Stirile anterioare
21 de studenti au experimentat o zi de lucru in...
Schneider Electric a achizitionat doua companii...
Saulo Spaolanse este noul Country President...
Schneider Electric Romania sustine programul de...
Deveniti campion in eficienta energetica cu...
Stirile urmatoare
Schneider Electric cumpara activele DIGILINK
Schneider Electric, expert in infrastructura de...
Schneider Electric anunta o colaborare cu Soitec
Intr-un interval de 10-15 ani in Romania vor...
Cererea globala de energie se va dubla pana in...
 
Ghidelectric.ro | electrice si automatizari  | TOP STORYNoua BSP41 pentru identificarea simpl─â a tablourilor electrice

imprimanta idenficare tablouri electrice
Firele, cablurile ╚Öi componentele identificate corect v─â ofer─â imediat o imagine clar─â privind modul de func╚Ťionare ╚Öi de conectare a unui tablou electric.


Tablourile electrice pot fi identificate acum mai eficient cu noua imprimantă de identificare a firelor și tablourilor BSP41.


Identifica╚Ťi toate blocurile terminale


Noua imprimant─â de identificare a firelor ╚Öi tablourilor BSP41 poate imprima pe etichete de identificare rigide pentru toate m─ârcile majore de blocuri terminale ╚Öi componente pentru tablouri electrice. Cu BSP41, constructorii de tablouri nu mai au nevoie de câte o imprimant─â de etichete rigide pentru fiecare marc─â utilizat─â. Brady Corporation ofer─â o list─â de m─ârci de blocuri terminale care au fost testate în privin╚Ťa compatibilit─â╚Ťii cu noua BSP41.


... Citeste articolul
Login
E-mail:
Parola:
cont nou am uitat parola
Fumeaza electronic
Abonare la newsletter
E-mail:

Portal electric si automatizari din Romania pentru firme cu profil echipament electric si electricieni autorizati


Situri Partenere Portal Electric: https.www.avocatiasiduhnea.ro| fisamedicalaiasi.ro| Rocco Piese | studio 20 | www h2on ro | focusrent ro | melkior | komsitravel ro | www.plantmaster.ro | http www scauneonline ro | Rexed |
Pentru web masteri  |  Harta site  |  RSS Ghid Electric